суббота, 30 июня 2012 г.

Чи можна дарувати подарунки заздалегідь?

Чи можна дарувати подарунки заздалегідь? З практичної точки зору - чому б і ні, адже сьогодні всі ми живемо в такому ритмі і буває складно поєднати графіки так, щоб вручити подарунок людині саме в його день народження або річницю весілля. Або трапляється так, що комусь - іменинникові або дарувальнику - доводиться виїхати з міста у справах або у відпустку, і, щоб загладити провину за відсутність на святі, подарунок підноситься заздалегідь.

Дарувати подарунки заздалегідь можна, якщо ви (і той, кого ви зібралися обдарувати, теж) зі скептицизмом ставитеся до всякого роду прикметах і забобонів. Іноді трапляються такі ситуації, коли ви не збиралися купити подарунок дівчині, виходячи з дому, але знайшли щось абсолютно прекрасне і підходить саме їй. Бажання скоріше порадувати улюблену змушує вас подарувати подарунок заздалегідь, так як ви не в силах терпіти. Дійте! Тільки не забудьте в той самий урочистий день піднести квіти або листівку, щоб не бути з порожніми руками на дні народження.

Чи можна дарувати чоловікам квіти

Вибрати подарунок чоловікові - лише пів-справи, якщо хочеться бути оригінальним, а от якщо супроводити його букетом ... Тут як раз і виникає запитання: чи можна дарувати квіти чоловікам? На який ми збираємося детально відповісти.

Згідно з класичним (і досить застарілому) етикету, жінка може подарувати квіти чоловікові тільки в тому випадку, якщо він є винуватцем торжества, при цьому чоловікові молодше себе квіти дарувати небажано. Ці правила, дійсно, застаріли, адже сьогодні традиція дарувати чоловікові квіти не тільки на честь ювілею або народження дитини, а й по іншому радісному приводу - вдале завершення проекту, досягнення мети і т.д. - Процвітає. Колеги дарують букети начальникам, артистам і спортсменам постійно вручають квіти, і іншим чоловікам також буде приємно отримати їх в подарунок.

пятница, 29 июня 2012 г.

Подарунки для батьків нареченого і нареченої

Підносити подарунки батькам жениха і нареченої - це дуже давній звичай. Про те, що подарувати батькам жениха і нареченої, читайте далі.

На Русі молодята на другий день весілля вручали подарунки свекру і свекрухи, тестю і тещі. При цьому необхідно було вимовляти слова подяки за виховання дочки і сина. Подарунки могли бути різними: предмети побуту, ткані і вишиті вироби, прикраси. Молоді підходили до батьків з підносом, на якому лежали подарунки. Наречений дарував подарунки батькам нареченої, а наречена - батькам жениха. Вручаючи подарунки, молоді питали дозволу відтепер називати їх мамою і татом. Таким чином, відбувалося споріднення молодих з батьками.

Чи можна дарувати ікони?

Подарунок як ікони відразу викликає суперечливі відчуття, та й думок різноманітних повно, тому давайте почнемо розбиратися.
Коли і які ікони можна дарувати
Однозначно, дарувати ікони можна, більш щирого подарунка і придумати неможливо. Зазвичай ікони дарують родичам, коханим, служителям храмів, церков і навіть колегам по роботі. Найбільш вдалі події для такого подарунка:
- Дні Народження / Ювілеї;
- Іменини;
- Хрещення дітей;
- Великдень / Різдво Христове та інші церковні свята;
- Вінчання.

Що подарувати новонародженому?

Новорічні сувеніри, подарунки на Святого Валентина, Восьме березня або День Ангела - близьким людям завжди приємно робити сюрпризи. А яка подія у житті молодої сім'ї може бути важливіше, ніж народження дитини? Саме тому в день, коли молоду маму з малюком забирають з пологового будинку, всі родичі, друзі та колеги по роботі поспішають привітати новоспечених батьків з народженням сина чи дочки.

Так, в першу чергу виникає питання, який же саме зробити подарунок жінці і чоловікові, яким тепер судилося постати перед усіма в новій ролі - батьків. До вибору дарів для новонародженого варто поставитися з усією серйозністю, адже вони - перші в житті малюка, які батьки будуть зберігати багато років і потім розповідати, хто ж приніс цю забавну конячку, м'якого ведмедика або крихітні повзунки.

Як вибрати квіти для коханої дівчини?

Хочете подарувати квіти дівчині, але в замішанні - які краще? Відповідь проста: краще за все ті, які вона любить. Троянди, гербери, орхідеї ... Головне - вони обов'язково повинні бути свіжими. Не полінуйтеся вибрати найкращі квіти для найпрекраснішої дівчини!

У свіжої троянди бутон дуже щільний і тугий біля основи, він тільки-тільки починає розкриватися (за винятком деяких сортів, у яких бутон дуже сильно розкрито). Не бійтеся в квітковому магазині просити помацати квітка! Листя має бути насиченого зеленого кольору, не пом'ята і не суха. Будь свіжий квітка не має коричневих плям, пелюстки пружні, колір насичений, а аромат приємний.

Перше побачення.

Які квіти і в якій кількості? Швидше за все, до першого побачення Ви ще не дізнаєтеся, які квіти любить Ваша дівчина. Оптимальний варіант - оформити компактний і ніжний букет. Він не буде займати багато місця, але зате в ньому буде поєднання кількох різних кольорів - можливість все-таки вгадати улюблені квіти. Але все ж краще на перше побачення вибрати один або кілька кольорів - одна троянда, одна гербера, п'ять тюльпанів. Виграшний варіант - «креативне» оформлення однієї квітки. Так званий, комплімент (шукайте на сайті нашого квіткового салону - «Орхідея» комплімент, «Розочка» комплімент, «Герберко» комплімент). Це і квітка, і невеликий букет одночасно.