вторник, 31 июля 2012 г.

Що подарувати татові на день народження

Ви пам'ятаєте, що в Вас половинка від мами і половинка від тата?
Значить, Вам не важко підібрати подарунок для половинки себе.

Ми підготували для Вас кілька ідей - що подарувату татусеві.

Ваш тато пишається своїм прізвищем? Тоді йому буде цікаво дізнатися її історію. Цей подарунок можна показувати всім - етимологія надрукована на шкірі і знаходиться в свиті!

Ваш тато любитель полювання? Тоді йому сподобається арбалет!

понедельник, 30 июля 2012 г.

Подарунок мамі, що подарувати мамі на день народження

Мама - це людина, яка дала Вам життя.
Подарунок може стати одним із способів вираження Вашої любові і подяки мамі.

Мабуть, в подарунок мамі особливо важливо, щоб подарунок зберігав тепло Ваших рук і висловлював Ваші почуття.
Це може бути ексклюзивна авторська листівка. Ви можете взяти особисту участь у її створенні - бути присутнім при таїнстві її створення. Можливо, Вам навіть довірять самої провести деякі етапи роботи.

А ще швидше за все Ви давно хочете сказати мамі багато теплих слів ..., але чомусь все якось не виходить. Подаруйте мамі вірші. У цих віршах нехай будуть всі Ваші почуття.

Квіти - символ жіночої краси, але в теж час беззахисності та вразливості. Якщо ваша мама каже, що живі квіти - марна трата грошей і квіти ий краще не дарувати - не вірте. Ви можете трохи схитрувати: подарувати мамі не букет квітів, а букет із цукерок. Цей букет має два достоїнства: він більш стійкий і дуже смачний!

пятница, 27 июля 2012 г.

Що подарувати подрузі на новосілля

Отже, у подруги, родички або доброї знайомої свято, і вас запросили на новосілля? Потрібно підшукати чудовий подарунок і порадіти за неї. Звичайно, новосілля, будь то нова квартира або ремонт старої, вимагали великих затрат. Було б чудово компенсувати частину їх купівлею-небудь негроміздкі меблів або аксесуарів інтер'єру: журнальний столик, комп'ютерний стілець, дзеркало, годинник на стіну або на комод. Вибираючи такий подарунок, обов'язково слід довідатися у майбутньої господині про її уподобання, щоб вгадати і з річчю, і зі стилем. Можна запропонувати щось витончене і дуже красиве - підлогову вазу, інтер'єрну ляльку, кришталеву дрібничку на туалетний столик.

среда, 25 июля 2012 г.

Що подарувати чоловікові на новосілля

Новий будинок - це завжди радість і для господаря і для його гостей. Вирушаючи на новосілля, слід підібрати щось, вдало вписується в новий інтер'єр. Найчастіше це якийсь предмет меблів, настільний або підлоговий сувенір, картина або гравюра в красивій рамі. Якщо на новосілля запрошує чоловік, подарунок краще зробити не нейтральний, а істинно чоловічий.

Так, кельму зі срібла або нікелю - символ закінченого нарешті ремонту, який опинився підставкою під горілчаний набір, розвеселить господаря і відразу виявиться до місця, адже все, що «обмиті» за народним звичаєм, живе довго і без втрат

Що подарувати братові на день народження

Погано людині, коли вона одна. Зовсім інша справа, якщо у нього є сестри і брати. Часто в дитинстві вони змагаються один з одним за любов батьків, сваряться, часом навіть до бійки справа докочується. І в цей момент ідеї подарунків братові на день народження просто не знаходять місця в твоїй голові. Однак, виростаючи, розумієш, як дурні і безглузді були ці сварки, як безглузді суперечки про те, кого батьки більше любили. І ось тут починається справжня дружба двох, по суті, найрідніших на світі людей.

Брат - найвірніший друг, помічник у справах, порадник і попутник по життю. Можна жити в різних містах, дзвонити один одному раз на тиждень або на місяць, але знати, що ти не один, що є десь людина, що любить тебе беззастережно, просто тому що ти є, і ця любов ніколи не скінчиться і не зміниться . Не у всіх такі стосунки в сім'ї, це справа батьків - виховати так дітей, але хочеться вірити, що братська любов і дружба - навіки. Вибрати сюрприз для брата - майже те ж саме, що вибирати для себе. Можна довго блукати по магазинах, відкидаючи і те, і третє, і сьоме. Можна здивувати його якимось сюрпризом або розіграшем. А можна взагалі без подарунка звалитися, як той сніг на голову, і це вже буде подарунок - присутність дорогого і близької людини.

понедельник, 23 июля 2012 г.

Що подарувати онукам?

Не секрет, що більшість бабусь і дідусів обожнюють робити онукам подарунки. У міру своїх можливостей, вони готові виконати всі бажання своїх улюблених онуків - був би привід.

Між іншим, любов дітей до подарунків - це ні в якому разі не меркантильність і не жадібність. Для дітей будь-який подарунок - це, перш за все, доказ того, що їх люблять. Тому не потрібно заважати дідусям і бабусям балувати внуків (звичайно, в розумних межах) - подарунки підвищують самооцінку дитини, він відчуває себе значущим і потрібним. Однак у міру того, як внуки дорослішають, вибирати подарунки стає все складніше. Що ж подарувати онукам? Пропонуємо вам кілька порад, які, можливо, допоможуть вам визначитися з вибором.

четверг, 19 июля 2012 г.

Як упакувати весільний подарунок

Вас запросили на весілля, і ви вже впоралися з нелегким завданням вибору весільного подарунка? Вітаємо! Але, звичайно, на цьому приємні турботи з підготовкою весільного подарунка не закінчуються. Щоб молодята оцінили ваш презент гідно, дуже важливо красиво його упакувати. Перефразовуючи відому приказку, можна сказати, що подарунок зустрічають по його упаковці.
Якщо ви побачите на весільному торжестві гостя в неохайному, мятом костюмі, ви будете неприємно здивовані. Тому і весільний подарунок у пом'ятою коробці з потертого коричневого картону, навряд чи справить позитивне враження на молодят, навіть, якщо всередині коробки знаходиться корисний і цінний презент. Вирушаючи на весілля, потрібно пам'ятати, що це особливе торжество, тому і подарунок молодятам теж повинен бути упакований відповідно нагоди.

Що подарувати на весілля молодим

У всьому світі безліч різноманітних свят і подій. І кожне свято завжди несе в собі щось особливе, і кожен по своєму значущий. Деякі свята відзначають лише в певних країнах, а деякі відзначають і святкують усі. Мабуть, саме значуще і важлива подія для багатьох людей на Землі - це Весілля.
Весілля - це добрий і світлий свято в житті багатьох людей. Адже скільки людей на світі пов'язують і вже пов'язали себе священними узами шлюбу. Скільки любові і довіри несе в собі це торжество.
Подарунок, підносили молодятам, не просто данина традиції. Це своєрідне корисне керівництво до щасливого сімейного життя. Весільний подарунок дарується не комусь одному з наречених, а обом молодятам відразу, вже одним цим як би сполучаючи їх в одне ціле.
Якщо вам пощастило бути в числі запрошених на це свято, то вам слід грунтовно підготуватися. І в першу чергу варто подумати над тим, що подарувати на весілля. Подарунок на весілля може бути або простим або дорогим, але найголовніше, він повинен бути особливим, оригінальним і підходити по характеру тому, кому його підносять. Якщо Вам випала честь бути свідком на цьому торжестві, то обов'язково ваш подарунок повинен відрізнятися від всіх інших. Він повинен бути незвичайним і красивим. Саме таким подарунком буде Набір з двох кухлів "Молодята" з англійської порцеляни.

понедельник, 16 июля 2012 г.

Що подарувати начальниці

Іноді здається, що вибрати подарунок жінці - шефу - практично нездійсненна місія. Але не варто панікувати завчасно! Можливо, вам допоможуть прості правила вибору подарунка для жінки-шефа.
Квіткове Правило: квіти повинні бути і крапка!
Неважливо, що на покупку подарунка для шефині ви вже витратили нечувану суму. Заявитися на свято до жінки-шефу без пристойного букета квітів - це все одно, що обійти компліментом нову стрижку своєї дружини після відвідин нею дорогого салону. Може, й обійдеться. Але краще не ризикувати!

Які квіти подарувати шефині? Тут все залежить від ступеня вашої обізнаності про смаки начальниці. Кращий і самий простий варіант - розвідати у секретарки або наближеній шефині, які квіти любить начальниця. Якщо не знаєте, що дарувати - даруйте троянди. Троянда - квітка королівський, а значить, статусний. Тому навіть, якщо ці квіти - не її улюблені, дорогий букет начальниця оцінить гідно.

четверг, 12 июля 2012 г.

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 25 років

Що подарувати дівчині на день народження 25 років - практичність перш за все. Купу дрібничок, приємних дрібниць та іншої радості встигли подарувати за минулі роки. Виняток становлять випадки, коли дівчина щось колекціонує. Якщо так, то можна купувати, наприклад, статуетки, скарбнички, монети, м'яку іграшку та інше.

 Подарунок дівчині може бути і релаксуючий, це абонемент в спа-салон, басейн і т.д. Дозвілля і розслаблення, що може бути краще?

Чи можна дарувати дзеркало?

Основна причина, по якій люди вважають, що не можна дарувати дзеркало - це звичайне марновірство. Дзеркала на Русі здавна вважалися зв'язком між світами, живими і мертвими, тілом і душею і т.д. Саме тому, коли людина помирає, всі дзеркала в домі завішують тканиною, а багато дівочі ворожіння пов'язані з дзеркалами. Старе дзеркало, на думку забобонних людей, вважається накопичувачем негативної інформації і є цілі ритуали по зняттю негативної енергії з дзеркал, з використанням святої або ключовий (проточною) води.

Також є думка, що подароване дзеркало призведе до розставання, і на жіночих форумах наводиться купа прикладів на підтвердження цієї теорії.

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 20 років

Досить складне, виявляється, питання, що подарувати дівчині на день народження 20 років - оригінальність у всьому, ось відповідь. Це той період життя, коли все дуже яскраво, захоплююче і незвично. Подарунок дівчині має бути персоніфікованим, тобто обраним спеціально для неї. Не потрібно дарувати банальні парасолі або гаманці, якщо дівчина мало знайома, то краще запитати її кращу подругу, і вона з радістю допоможе.

  Можна подарувати на 20-річчя подарунок з гумором. Наприклад, знайти саму забавну фотографію винуватиці торжества і сделайть по ній пазл. Можна замовити модну подушку з натуральної тканини або покривало для ліжка, на яких теж запечетлено її фото. По суті принт можна нанести куди завгодно.

вторник, 10 июля 2012 г.

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 19 років

У кожної людини в житті бувають позитивні моменти, добре, коли їх багато. На жаль, не завжди виходить їх відобразити, тому хорошим подарунком стане фотоальбом з веселими фотографіями. Якщо немає негативів або фото в цифровому форматі, то можна поцікавитися у її друзів, сім'ї, у них обов'язково знайдеться те, що потрібно. З цієї ж причини можна піднести дівчині цифровий фотоапарат в якості подарунка.

 Абсолютно всі дівчата люблять ювелірні прикраси: кулон або підвіска на браслет у вигляді цифри 19 стануть приємним сюрпризом. Якщо відомий розмір пальця дівчини, то можна подарувати і кільце з витонченим каменем, а також сережки або брошку.

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 18 років

У цей особливий день дівчина стає повнолітньою. Багато хто задається питанням, як зробити так, щоб подарунок став особливим, що подарувати на день народження дівчині 18 років? Тут варто звернути увагу на незвичайні та романтичні речі, адже всі дівчата дуже велелюбні і люблять витончені і красиві речі.

  Оригінальним подарунком і в той же час подарунком на пам'ять може стати її портрет, виконаний художником по фотографії. Можна подарувати пазл, якщо дівчина досить посидюща, багато хто любить збирати ці цікаві картини.

  День народження має стати справжнім святом, таким днем, щоб дівчина відчула себе королевою. Допомогти їй у цьому можуть дорогі парфуми відомої марки або декоративна косметика.

воскресенье, 8 июля 2012 г.

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 17 років

Уже не маленька дівчинка, але поки що і не жінка. Саме тому вибір подарунка дівчині стане легким. Включити фантазію на повну силу і вперед за подарунком.

  Отже, що подарувати на день народження дівчині 17 років? Треба згадати про те, що вона любить, чим захоплюється і т.д. Якщо дівчина небайдуже ставиться до власної фігури, можна придбати спеціальний обруч з гумовими шипами, гантелі з невеликою вагою або будь-який спортивний інвентар. Якщо дівчина любить затишок і живі рослини, то можна здивувати її якимось незвичайним заморським рослиною або деревом. Такий подарунок відмінно прикрасить інтер'єр її кімнати.

суббота, 7 июля 2012 г.

Що подарувати на день народження подрузі

Незважаючи на те, що чоловіча дружба цінується більше і вважається більш надійною, жіноча дружба відіграє величезну роль в житті кожної жінки. Кому ще як не найкращій подрузі можна довірити найзаповітніші секрети, порадитися в будь-який момент, попросити допомоги і т.л.. Здавалося б при таких відносинах цілком можна запитати її саму, який подарунок вона хотіла б отримати. Але, якщо запитувати незручно або отримали у відповідь, що подрузі нічого не потрібно, а саме так зазвичай і відповідають скромні й порядні люди, то можна скористатися наступними порадами.

  Заходячи в будь-який магазин, треба спробувати поставити себе на її місце і неодмінно захочеться купити безліч речей. Ось і відповідь що можна подарувати подрузі на день народження - все дуже просто. Якщо недавно зі своєю подругою ходили по магазинах, то напевно відомо, що вона хотіла б купити, але не купила. От саме ці спідниці, блузки, ремінці, сукні будуть дуже до речі в якості подарунка. Якщо ж хочеться піднести персоналізований подарунок - можна придбати хорошу футболку, а на ній замовити друк або її фотографії, або улюбленого її актора, або ще щось збігається з її інтересами.

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 16 років

Подібний вік - це завжди романтика, період закоханості. Якщо дівчина близька, можна купити для неї листівку, яка здатна зізнатися в любові. Якщо ні, то таку ж, але просто з красивими компліментами. У такі листівки вбудований диктофон і на нього записується поздоровлення. Також це можуть бути поздоровлення і у віршованій формі, бажано власного твору, тоді подарунок дівчині стане дуже дорогий.

Будь-яка дівчина, незалежно від віку, любить квіти, їх теж можна подарувати по-різному. Можна і іграшку м'яку купити, але тоді вона повинна бути обов'язково великий.

Що подарувати на день народження дівчині 15 років

Збираючись на день народження до підлітка, необхідно серйозно підходити до вибору подарунка. У цьому віці всі дівчатка небайдужі до прикрас, нарядів і косметиці. Вони починають рости у власних очах і очах оточуючих, перетворюючись на більш дорослу і жіночну дівчину.

 Обов'язковою умовою є квіти. Вони необхідні для повноти подарунка. Ідеальним подарунком стануть нові прикраси, не обов'язково золоті. На сьогоднішній день дуже актуальна біжутерія, яка представлена ​​в магазинах в дуже широкому асортименті. Можна придбати одяг, хоча в цьому випадку треба точно знати про переваги і смаки дівчини, її розмір, ріст і т.д. Футболка з модним принтом, елегантне плаття і навіть модне взуття дуже порадують молоду дівчину.

четверг, 5 июля 2012 г.

Чи можна дарувати годинник?

Класичне твердження - годинник, подарований іншій людині, будуть відраховувати час до його смерті. Або відміряти час до розлуки з ним, яка не змусить себе чекати. Корінь цього марновірства йде з Китаю, де давним-давно годинник вважалися запрошенням на похорони, хоча й неофіційно. Правда, традиція давно вже відмерла, а ось слава про неї залишилася.
Ще іноді намагаються пов'язати стрілки годинника з гострими предметами, які теж не рекомендується дарувати - мовляв, це знак загрози здоров'ю людини. Часом навіть намагаються стверджувати, що годинник є символом швидкоплинності часу і того, що відведений нам термін життя невблаганно прагнути до кінця, тому не варто нагадувати близьким людям про це.

Якщо ж подивитися правді в очі, то годинник це всього лише інструмент для вимірювання часу. Для засудженого на страту вони відраховують останні миті його життя, а для майбутньої матері - час, через який її малюк з'явиться в цьому світі. Комусь годинники потрібні як прилад, інший буде використовувати їх як прикраси. З емоційної точки зору доречність годинника в якості подарунка залежить тільки від особистих переваг обдаровуваного.

среда, 4 июля 2012 г.

Чи можна дарувати тапочки?

Чому не можна дарувати тапочки?
По-перше, це всюдисущі прикмети. Завдяки похоронному обряду, тапочки здавна вважаються символом смерті, тому людина постарше може сприйняти такий подарунок як проводи «в останню дорогу». Якщо ви не впевнені в тому, що людина відреагує неадекватно, краще утриматися.

Друга прикмета на цей рахунок - людина, якій ви подарували тапочки, від вас піде. Звідки вона взялася, ми так і не з'ясували, але на жіночих форумах тема популярна.
По-друге, тапочки не завжди до місця. Так само як шкарпетки або сорочки, це не найкращий подарунок коханій людині, відсутність романтики в такому подарунку наявності. Якщо ви зустрічаєтеся, але ще не живете разом, то подаровані тапочки можуть бути сприйняті як натяк на спільне життя і здатні налякати людину.

Чи можна дарувати ножі

Ніж вважається істинно чоловічим подарунком, звичайно якщо він не кухонний. Особливо доречним такий подарунок буде для мисливців і рибалок, але в якості сувеніра ніж теж можна піднести. Але чому ж виникає запитання, чи можна дарувати ножі? Відповідь криється знову-таки в забобонах та прикмети.

Ще з давніх часів існує повір'я, що подарувати ніж - значить залучити злий, нечисту силу на одержувача. Вважається, що такий подарунок здатний привести до сварок і скандалів. Цікаво, що пропонується такий же древній спосіб уникнути погіршення відносин: просто одержувачу подарунка потрібно «заплатити» монеткою дарувальнику. Отже, подарунок буде покупкою і ніяких нещасть принести не може.

Книга в подарунок

На жаль, сьогодні вийшов з моди звичай дарувати книги, оскільки їх, нібито, ніхто не читає і крім збору пилу вони ні на що не годяться. Але все не так погано! Незважаючи на велике розмаїття засобів масової інформації, люди заново долучаються до великого таїнства спілкування з книгою - цим воістину безцінним джерелом знань. Знову сьогодні можна зустріти читають в метро і скверах, в автобусах і літаках. Знову стає престижним мати красиву якісну бібліотеку з хорошим підбором тем і авторів. І, природно, повертається роль книги, як подарунка.

Хтось, звичайно, вважає, що в наше століття комп'ютерів покупка книги втратила сенс. Але хіба можна порівняти літери на дисплеї з тим вишуканим творінням, яке постає перед читачем при відкриванні обкладинки самої простенької книги? Що спільного між шелестінням сторінок в вечірній тиші кабінету і мигтінням зображень на моніторі ноутбука? Вами отримана книга в подарунок і ніякої комп'ютер не покличе в світ оповідання з тією силою і натуральністю, як це зробить вона.

Чи можна дарувати кільце?

Коли можна дарувати кільце?
У першу чергу, колечко дарують на заручини. Чоловік вибирає для коханої обручку з діамантом. Камінь символізує тверду впевненість і щирість рішення.
Коли справа доходить до весілля, то молодята заздалегідь набувають пару вінчальних кілець, якими вони обмінюються вже в РАГСі. Обидва колечка, обручки і вінчальне (весільне) жінка може одягати разом на безіменний палець правої руки.

Так само є традиція дарувати жінці кільце після народження її первістка.
У США існує традиція, коли молода людина дарує кільце своєї коханої після закінчення школи перед тим, як роз'їхатися по коледжам.

понедельник, 2 июля 2012 г.

Що означають подарунки

Подарунки - це не тільки необхідний атрибут будь-якого свята. Річ, подана в дар, звичайно, символізує почуття, відносини і є кращим способом виразити щось людині без слів. Тому необхідно знати, що означають подарунки і яку енергетику вони в собі несуть. Існує чимало повір'їв, що стосуються змісту того чи іншого подарунка. Одні речі несуть у собі позитивну енергію, зближують людей, сприяють зародженню або продовження відносин. Інші, навпаки, відштовхую, позначають розставання або просто просякнуті несприятливим настроєм.

Оригінальний подарунок для чоловіка

Подарунок - це кращий спосіб виразити почуття любові, прихильності, пристрасті, відданості. Саме тому закохані так часто обмінюються маленькими презентами, тим самим доставляючи один одному масу позитивних емоцій і роблячи спільне проведення часу більш цікавим, насиченим, барвистим. Але іноді, після шлюбу жінки розслабляються і вважають, що те саме зворушливе час подарунків закінчилося і почалося серйозне життя. Це і є головна помилка. Привнести в буденний сімейний побут трохи романтики допоможуть оригінальні подарунки для чоловіка в знак невгасаючим почуттів. З їх допомогою ви зможете висловити без зайвих слів те, як він вам доріг. Подарунок все скаже сам за себе.

воскресенье, 1 июля 2012 г.

Чи можна дарувати фотографії

Відповідно до правил етикету, фотографії в якості подарунка вважаються ознакою поганого тону, особливо які зображують дарувальника. Ідеальний вихід з такої ситуації - у відповідь подарувати дарувальнику свою фотографію. Так вчинити можуть, мабуть, тільки пари, в інших випадках краще відмовитися від подарунка, якщо, звичайно, знати про норми етикету.
Навколо багато забобонів, і вони не обійшли стороною і фотографії. Хоча, це цілком зрозуміло, адже фотографії несуть в собі енергетику зображеної людини. За прикметою, такий подарунок обіцяє розставання. Наприклад, якщо дівчина хлопцю дарує фото (своє чи спільне), їх відносинам швидко приходить кінець. Даровану фотографію потрібно підписати, додавши «з любов'ю» тощо, тоді прикмета втратить свою силу.

Чи можна дарувати хрестик?

Що тільки не говорять про дарування натільних хрестиків в народі! Наприклад, що хрестик повинні дарувати тільки хрещені батьки при хрещенні або про те, що разом з натільним хрестиком дарувальник передає людині і свій «хрест». Давайте розберемося з цими забобонами з точки зору церкви.

По-перше, якщо хрестик можуть дарувати тільки хрещені, то що ж робити, коли перший хрестик загублений, а їх уже немає в живих або вам хочеться золотий хрест, а у них немає грошей? Абсурдність ситуації не потребує додаткових аргументів - хрестики можна дарувати і можна купувати собі. Батькам зовсім не забороняється дарувати дитині хрестик.

Чи можна дарувати подароване

Не можна дарувати подароване
Основна причина етична - адже цей подарунок спочатку зробили вам, і по відношенню до людини, який витратив на це час і гроші, передаровування його подарунка буде елементарною неповагою. Особливо, враховуючи, що ви на пошук і покупку цього подарунка не витратите нічого, що буде неповагою і по відношенню до нового власника. Щоб безкарно подарувати цей подарунок іншій людині потрібно як мінімум бути впевненим, що перший дарувальник не дізнається про це, а також не запитає при зустрічі: «А як там поживає фондюшниця, що я тобі подарував?»