среда, 26 сентября 2012 г.

Подарунок для жінки у віці


Для початку треба точно знати, як жінка ставиться до свого віку! Якщо спокійно, то можна сміливо вирушати в Медсервіс, де вам допоможуть підібрати тонометр, масажери для ніг, тіла і голови. Там же вам можуть запропонувати вимірювач нітратів у продуктах. Відмінним подарунком може стати фільтр для води у формі глечика!
Якщо ж дама ніяк не може змиритися, що роки беруть своє, то й зайвий раз згадувати вам про це не варто! Подаруйте щось смачненьке - чаї або каву елітних сортів, а також аксесуари до них - красиві заварнічкі, милі чашечки з блюдцями, млинок для кави та ін.

суббота, 22 сентября 2012 г.

Що подарувати тещі, свекрухи

Як відомо, хто володіє інформацією, той володіє світом. Красиво оформлена історія походження імені або прізвища - саме та інформація, яка зміцнює дух і додає гордості за свою сім'ю, свій рід. А для тещі і цілого світу не шкода.

Якщо слово "свекруха" у вас асоціюється з затишним будинком, теплою атмосферою, стильною обстановкою, тоді вашій родичці безсумнівно припаде до душі оригінальна інтер'єрна композиція. Натуральна лоза, флористичний пісок, морські зірки і мушлі, штучні квіти і ягоди, шкаралупа кокосового горіха, декоративні метелики, сухоцвіти, нарешті. При правильному і гармонійному поєднанні ці складові утворюють прекрасне ціле - ідеальний подарунок для свекрухи.

вторник, 18 сентября 2012 г.

Що можна подарувати своєму хлопцю на пів року зустрічей

Пропонуємо спочатку розібратися в напрямі і призначення вашого подарунка. Якщо ви хочете зробити акцент на романтиці, то можете подарувати милий, а головне оригінальний нічник "Зоряне небо", який додасть романтизму будь-якій кімнаті, холу, в приміщенні і навіть на відкритому повітрі.

Також підійдуть всілякі сувеніри, аромалампи, фоторамки, декоративні свічки та інші дрібнички.
Якщо ж ви пройшли букетно-цукерковий період ще в перший місяць стосунків, то краще зупинитися на практичних подарунках!

суббота, 15 сентября 2012 г.

Що подарувати на 10-річчя весілля

Рожеве або олов'яне весілля! Саме так називається 10-я річниця з дня одруження!

Що ж подарувати? До цього терміну сім'я, напевно, вже має все необхідне і всякі сувеніри або десятий сервіз (кожен рік по сервізу) будуть неактуальні!

А чому б своїм подарунком не урізноманітнити побут подружжя?

Подаруйте їм враження і пригоди в подарунок! Нехай це буде навіть в іншому місті, на вихідних вони зможуть поїхати і відпочити!

среда, 12 сентября 2012 г.

Що подарувати завідуючої дитячого садка

Приводів, щоб привітати завідуючу дитячим садком у році більше, ніж достатньо! Було б бажання! Так що ж подарувати? Якщо ви хочете зробити подарунок в індивідуальному порядку, то ви можете розглянути варіант чайно-кавових аксесуарів - скляний чайничок, набір "чайна пара" - одна чашка з блюдцем, млинок для кави, турку. До всього цього можна презентувати якісні сорти чаю та кави, оформлені в подарункові упаковки (фаянсові банки)! Якщо ж ви хочете купити подарунок від усього батьківського колективу, то зупиніться на техніці, якою можна скористатися як в робочих, так і домашніх умовах - мікрохвильову піч, електрочайник, фільтр для води або міні-холодильник! Також ви можете подарувати що-небудь для її робочого кабінету - стильні жалюзі, штори, годинник або декоративні квіти!

Що подарувати двійнятам на 5 років

Як правило, приходячи в гості до двійнятам, ми намагаємося їм підібрати однакові подарунки - машинки, одяг, солодощі. Але вони все одно знаходять в них відмінності, при цьому обурюються, що в одного машинка краще або яблуко солодше ...

Що подарувати двійнятам на 5 років?
Щоб уникнути таких проблем, радимо їм купувати один подарунок на двох. Як це? Та дуже просто! Так, наприклад, подарувавши їм рації з серії "Детективи" або "Шпигуни" ви не тільки заощадите на подарунку, але також згуртуєте дітей! Також можна подарувати настільний футбол, хокей, теніс, які також вимагають 2-їх учасників!

понедельник, 10 сентября 2012 г.

Що подарувати на 50-річний ювілей жінці

Порадуйте 50-річну жінку унікальною золотою прикрасою. П'ятдесятиліття - це досягнення золотого століття людини. Прожите половина життя і набрано не мало досвіду. Золоті роки заслуговують класичний подарунок золоту прикрасу - символ оптимізму і багатства.

Будь-яка людина знає, на скільки цінувалося золото у всі часи. Цей метал з давніх часів був символом грошей. Ще тисячу років до нашої ери золото почали використовувати в якості грошей. І чоловіки і жінки в древньому Римі підкреслювали свій статус прикрасами із золота.

Це прекрасний міцний метал так само, як ваша досвідчена дружина (бабуся) - міцний, впевнений і чудовий.