суббота, 23 февраля 2013 г.

Що подарувати на День торгівлі

Деякі люди і не здогадуються, який значимий і важливий цей день, День торгівлі. Ви тільки задумайтеся, скільки людей задіяно в процесі доставки різної продукції до споживача. Свято охоплює цілий спектр людей і не тільки продавців в магазині. У цей день людям, пов'язаним з торгівлею, напевно хочеться почути слова подяки за їх не легка праця.

Так, що подарувати на День торгівлі? У такий день немає жодних обмежень в подарунках, головна увага, а подарунок може бути найрізноманітнішим. Можете дарувати дорогі подарунки родичам і не дуже колегам і знайомим. Все залежить від ступеня святкування, спорідненості і на скільки ви готові зробити людині приємно.

суббота, 16 февраля 2013 г.

Що подарувати дружині на народження сина

Народження нової людини на землі, завжди радість. Ось і в вашій сім'ї прибуток. У вас довгоочікуваний син. Ви радієте і діліться своєю радістю з друзями та родичами.

Так, що подарувати дружині на народження сина? Цим питанням ви обов'язково задастеся. Краще подарувати подарунок, який запам'ятається на все життя. Кращим подарунком стане ювелірний виріб. Подаруйте брошка з коштовними каменями, або ланцюжок із золота, це може бути найрізноманітніша підвіска.

Все це добре, але разом з таким цінним подарунком, ніщо не замінить шикарний величезний букет квітів, троянди підійдуть. Це символічний подарунок, який показує прояв любові і подяки своїй дружині за народження сина.

Що незвичайного можна подарувати чоловікам

Бажання дивувати присутнє в кожній людині і який-би роботою він не займався бажання дивувати безмірно. Коли ми даруємо подарунки то теж хочемо здивувати тієї людини, якій призначається подарунок, може бути хочемо таким звернути на себе увагу.
Що незвичайного можна подарувати чоловікам
Так, що незвичайного можна подарувати чоловікам? Вам доведеться напружити всі свої мізки і подумати, що ви вмієте робити незвичайного. Можливо, ви займаєтеся рукоділлям, тоді своїми ручними роботами точно здивуєте чоловіка. У різній літературі детально описані процеси створення всіляких виробів, якими можна прикрасити квартиру, будинок, або присадибну ділянку, наприклад фігура казкового героя, зліплена з глини.

воскресенье, 10 февраля 2013 г.

Подарунки на день Валентина своїми руками

Добре зробити подарунки своїми руками. Так звані «хенд мейд» подарунки містять часточку вас самого і завжди оцінюються по достоїнству.

Можна зробити вишивку. Якщо ви ніколи цим не займалися - нестрашно, є багато посібників, за якими ви швидко навчитеся, та й є готові схеми, за якими легко працювати. Вставте вишивку в рамку і ви зрозумієте, що подарувати радість дуже просто.

Легко можна зробити мило в формі серця самим. Для цього візьміть формочку для кексу у вигляді сердечка і заповніть її шматочками мила. Вони можуть бути різних кольорів. Добре б додати туди ароматичні масла за вашим смаком. Поставте в мікрохвильову піч і почекайте, коли мило розріджуючи. Залиште до охолодження. Коли мило остудиться дістаньте його з формочки і обв'яжіть гарною стрічкою.

Що подарувати на день святого Валентина

Подарунки отримувати приємно. А на День святого Валентина від своїх улюблених подвійно. Але хоча б раз у житті все переживали почуття незручності, коли ви отримували в подарунок річ, може і дорогу, але зовсім вам невідповідну.
А у відповідь треба ще й подякувати і зробити вигляд, що це та сама річ про яку ви давно мріяли.

Всі ми відчуваємо досаду і злість, коли після довгих пошуків подарунка розумієш, що нічого путнього невигадані і не придбав. А адже хороший подарунок це знак уваги і любові, і нам хочеться, щоб він доставив близькій людині радість.

У цій статті ви знайдете багато корисних порад: сценарії та ідеї проведення дня Всіх Закоханих, дізнаєтеся як зробити оригінальні подарунки своїми руками і багато іншого.

суббота, 2 февраля 2013 г.

Що подарувати на шкіряне весілля

Третя річниця сімейного життя - це шкіряне весілля. Свою назву вона отримала тому, що відносини подружжя вже достатньо міцні, і їх не так просто розірвати, як ситець або папір. Що можна подарувати в цей день?

Найкраще буде дізнатися, з чим асоціюється слово «шкіра» у подружжя, але можна розпитати у знайомих - вони допоможуть підібрати вам подарунок, який буде мати як «шкіряний», так і буде нагадувати про свято.
Що подарувати на шкіряне весілля
Наприклад, можна подарувати фотоапарат у шкіряному футлярі, щоб подружжя могло зняти свої найщасливіші моменти. Прекрасним подарунком стане годинник зі шкіряним ремінцем.

Багато зараз живуть в шаленому ритмі і, не виключено, що важливі справи можна просто забути зробити. Тому для ділових людей прекрасним подарунком стане щоденник зі шкіряною обкладинкою, сумка або ж папка для документів. Не обов'язково підбирати різні речі кожному з подружжя, можна придбати відносно схожі речі і об'єднати їх в один бізнес-комплект.

Що подарувати на дерев'яне весілля

П'ять років спільного життя термін не маленький, але й не великий. Як показує життя, якщо пара дожила до дерев'яної весілля, то їхній шлюб буде довгим і щасливим.

Що ж подарувати молодій парі на їх дерев'яне весілля? Перше, що спадає на думку, це, звичайно ж, дерев'яні ложки, тарілки або розписні кухонні дошки. Але, на жаль, все це банально і не цікаво. Найбільш популярним подарунком на дерев'яне весілля є невеликі статуетки, вирізьблені з дерева за образом і подобою ювілярів. Ідеально, якщо вони будуть на весь зріст, обніматися і цілуватися.

Варто очікувати з боку друзів і жартівливі подарунки. Наприклад, двох метрове дерев'яне весло, щоб чоловік з дружиною гребли по життю разом або дерев'яна качалка з написом «Спробуй тільки поверни наліво». Варіантів подібних подарунків превелика безліч, слід чекати чого завгодно і бути готовим до всього.