воскресенье, 31 марта 2013 г.

Що подарувати дружині брата


Дуже добре, якщо ви ладнаєте з дружиною свого брата, але ж подарунок на свято все одно доведеться купувати їм обом. Роблячи вибір, відкиньте всі негативні емоції, звичайно, якщо такі є. Цілком можливо, ваше рішення щодо того, що подарувати дружині брата, може стати своєрідним способом укласти перемир'я або ж призведе до виникнення негативу.
Що подарувати дружині брата
Як і будь-яка інша жінка, вона носить колготи та панчохи. Ви можете вибрати гарний варіант з цієї категорії товарів, орієнтуючись на її стиль в одязі і колір нарядів. Такий презент буде досить нейтральним і не викличе ніяких особливих емоцій, звичайно, якщо він не буде представляти із себе яскраво-червоні колготи в крупну клітку ...

Що подарувати дядькові на 60 років


Дуже приємно бути запрошеним на ювілей свого дядька, особливо, якщо він відіграв важливу роль у вашому житті. У цьому випадку варто надзвичайно серйозно підійти до вирішення питання: «Що подарувати дядькові на 60 років?».

Якщо ви точно знаєте про його захоплення, то вибирайте подарунок, діючи в цьому напрямку. Так, наприклад, для рибака кращий презент - новий хороший спінінг, вудка, намет (особливо для зимової риболовлі), великий термос і інше приладдя, які можна знайти в спеціалізованому магазині.
Якщо ви знаєте розмір одягу свого дядька, то подаруйте йому гарний светр. Врахуйте, що форма і забарвлення повинні підходити до її віку. Класичний однотонний варіант їх бавовни або шерсті, можливо, на гудзиках буде найбільш оптимальним рішенням.

воскресенье, 24 марта 2013 г.

Що подарувати на ювілей фірми

Якщо фірма святкує свій ювілей, значить, за її плечима чимало досягнень, які потрібно оцінювати по достоїнству. Це свято важливий насамперед для керівника підприємства, оскільки більша частина відповідальності лежить на ньому. Звичайно, така подія гідно найвищих похвал, тому запрошеним варто подумати, що подарувати на ювілей фірми.

Чудовий презент - екзотичну тварину для директора. Таким може бути папуга ара, тарантул або скорпіони, лемур або інша живність, в залежності від його переваг. Цілком імовірно, керівнику більше до душі персидський кіт або мініатюрна собака дуже дорогий породи.

Що подарувати старшому братові

Різниця у віці між дітьми протягом тривалого часу призводить до наявності низки труднощів, які пов'язані зі сварками через непорозуміння один одного, поділу солодощів та іграшок. З часом може з'явитися і додаткове запитання: «Що подарувати старшому братові?».

Якщо різниця у віці невелика, то проблеми не такі великі. У дитинстві можна зробити подарунок своїми руками: м'яку іграшку, сувенір і листівку. Але що робити, коли фінансові можливості зросли? Звичайно, презенти вже не можуть бути марними і просто приємними, потрібно, щоб вони мали практичне застосування.

суббота, 9 марта 2013 г.

Що подарувати вихователю на день народження

Завдання батьківського комітету в дитячому садку полягає не тільки в організації допомоги, але і в дотриманні таких класичних правил, як підношення подарунка на різні свята співробітникам установи. Звичайно, одним з головних питань при цьому буде: «Що подарувати вихователю на день народження?». Спробуємо його дозволити.

Перший обов'язковий презент - квіти. Вихователі люблять гарні букети також, як і інші жінки, незалежно від своєї професії. Якщо ви знаєте про улюблені кольорах вихователя, то постарайтеся скласти композицію саме з ними.

Що подарувати вчителю на день народження

Кожен погодиться з тим, що професія накладає ряд характерних рис на поведінку і стиль життя людини. Учитель - одна з найбільш важливих професій у нашому світі, адже саме вони з самих молодших класів намагаються привернути увагу дитини до знань. Тому потрібно серйозно підійти до розкриття теми: «Що подарувати вчителю на день народження?».
Що подарувати вчителю на день народження
Гарний шкіряний гаманець стане пам'ятним подарунком для будь-якого вчителя. Підберіть варіант помірної колірної гами з невеликими вишуканими вставками у вигляді металевих деталей або замочка. Для молодого вчителя можна придбати акуратний клатч, який стане гарним доповненням до будь вечірнього наряду.