воскресенье, 28 апреля 2013 г.

Що подарувати футбольному фанату


Футбол, захоплення, яке об'єднує народи всіх континентів і країн. Захоплення, заради якого люди проробляю тисячі кілометрів шляху заради перегляду матчу за участю улюблених команд. Ламаються трибуни, гинуть люди, тепер зрозумілий масштаб захоплення.

Разом з цим, меткі підприємці, випускають величезну, незліченну кількість футбольної атрибутики, сувенірів які ви і зможете подарувати футбольному фанату.

Так, що подарувати футбольному фанату? Всілякі значки із зображенням улюблених гравців та футбольних команд, прапорів на цю ж тему. Фанат буде просто без розуму від подарованого вами шарфа і шапки з написом улюбленого клубу.

Що подарувати дачнику


Нам дуже знайома ця тема. У багатьох є така, дача. Багато працюють на присадибних ділянках. Ми садимо, і вирощуємо найрізноманітніші культури. Але для того що б виростити хоч що-небудь потрібен цілий вагон знань і природно пристосувань, які й будемо дарувати дачнику.

Так, що подарувати дачнику? У магазині «Сад і город» ви можете і розгубитися, тому наводимо цілий перелік подарунків. Ви можете вибрати лопату в подарунок, як совкову, так і лопату для скопування городу. Всілякі сапи, з довгою і короткою ручкою, на всі випадки. Граблі просто необхідні, також вони існують різних розмірів.
Що подарувати дачнику
Напевно на дачній ділянці посаджені плодові дерева та кущі смородини. Подаруйте кущоріз, для обрізання зайвих гілок. Драбина, адже плоди яблуні чи груші краще зняти самому, не чекати коли впадуть на землю, так вони зберігаються краще.

воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Що подарувати сестрі на 25 років


Для такої значимої дати подарунки мають бути особливими. Напевно, сестра очікує найцінніших і приємних презентів від коханої людини, батьків і від вас. Саме тому варто виправдати очікування улюбленої родички і заздалегідь придумати, що подарувати сестрі на 25 років.

Якщо ви мали довірчі відносини з сестрою, то повинні знати про її перевагах і, можливо, «фетиші». Вона любить сумки? Подаруйте їй гарний клатч або нову шкіряну сумку на кожен день. Такому презенту буде рада будь-яка дівчина, адже красива сумка - відмінний аксесуар, який доповнить її індивідуальність.
Що подарувати сестрі на 25 років
Хто як не ви, точно знає який парфум воліє сестра і якою косметикою вона користується. Такі знання допоможуть без особливих зусиль вибрати гідний презент. Купуючи подібний подарунок, не забудьте про спеціальній упаковці - невеликому саквояжі, який можна знайти у великих косметичних магазинах.

Що подарувати бабусі на ювілей


Бабусін ювілей - чудове свято, що збирає за великим столом всю сім'ю. Тут згадують найсмішніші і важливі моменти в житті, вимовляють безліч тостів на славу ювіляра, а також підносять масу подарунків. Тому будь-який онук теж повинен подумати над тим, що подарувати бабусі на ювілей.

Якщо бабуся ще молода, то їй обов'язково слід піднести красива прикраса. Таким може бути виріб з напівдорогоцінного каменю, наприклад, намиста або кольє з яшми, онікса, аметисту або бурштину. Дуже красиво виглядають і персні напівдорогоцінного каміння в оправі з срібла. Такий презент нескладно знайти на виставці самоцвітів, які регулярно проходять практично у всіх у великих містах країни.
Що подарувати бабусі на ювілей
Більшість бабусь дуже багато часу проводять за плитою, що дозволяє онукам регулярно насолоджуватися їх кулінарними шедеврами. Тому подаруйте бабусі новий набір каструль, мультиварку, хороший духова шафа або форми для випічки, - вона буде дуже рада такому цінному поповненню на кухні.

воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Що подарувати на рік відносин хлопцю


Ви вже давно зрозуміли, що знайшли свою другу половинку. Вже минув рік відтоді, як почалися відносини і, звичайно, хочеться відзначити таку символічну дату. Тепер доведеться подумати як організувати невелике свято і, що подарувати на рік відносин хлопцеві.

Звичайно, подарунок повинен бути пам'ятним і цінним, наприклад дві чайні пари, виготовлені на замовлення з спільної фотографією як малюнка. Тепер чаювання стане дуже приємним і наповниться спогадами навіть за відсутності однієї половинки.

Що подарувати найкращій подрузі на день народження


Всі ваші жіночі секрети і проблеми подруга знає як ніхто інший. Ви теж знаєте практично всі про її життя, смаки та вподобання, тому не важко придумати, що подарувати найкращій подрузі на день народження.

Це може бути красиве нижню білизну або нічна сорочка. Спокусливий варіант теж не буде зайвим. Такий презент зовсім не буде дивним саме від вас, адже знання самого потаємного відкриває більш широкі рамки для всіляких рішень поставленого питання.

Напевно, подруга говорила про те, що їй абсолютно нічим прикрасити своє нове плаття. Подаруйте їй гарну прикрасу. Зараз у моду входять різні об'ємні ланцюга, доповнені намистинами та бісером. Цей та інші варіанти ви зможе знайти в будь-якому магазині біжутерії. Варто зауважити, що там же можна знайти красиве кільце і браслет на додаток. Створіть єдиний набір, щоб подарунок був повним і подрузі не довелося підбирати якісь деталі самостійно.