воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Що подарувати бабусі на ювілей


Бабусін ювілей - чудове свято, що збирає за великим столом всю сім'ю. Тут згадують найсмішніші і важливі моменти в житті, вимовляють безліч тостів на славу ювіляра, а також підносять масу подарунків. Тому будь-який онук теж повинен подумати над тим, що подарувати бабусі на ювілей.

Якщо бабуся ще молода, то їй обов'язково слід піднести красива прикраса. Таким може бути виріб з напівдорогоцінного каменю, наприклад, намиста або кольє з яшми, онікса, аметисту або бурштину. Дуже красиво виглядають і персні напівдорогоцінного каміння в оправі з срібла. Такий презент нескладно знайти на виставці самоцвітів, які регулярно проходять практично у всіх у великих містах країни.
Що подарувати бабусі на ювілей
Більшість бабусь дуже багато часу проводять за плитою, що дозволяє онукам регулярно насолоджуватися їх кулінарними шедеврами. Тому подаруйте бабусі новий набір каструль, мультиварку, хороший духова шафа або форми для випічки, - вона буде дуже рада такому цінному поповненню на кухні.



Гарний хустку - традиційна гордість будь-якої російської жінки. Презентуйте бабусі красиву шаль, оренбурзький пухову хустку або великий, прикрашений шикарними трояндами, Павлово-Посадський хустку. Такий презент дійсно буде дуже цінним і практично важливим, особливо, якщо бабуся не молода і має проблеми з хребтом.

Якщо іменинниця дуже любить чай або кава, то не варто занадто довго думати над тим, що подарувати бабусі на ювілей. Сміливо йдіть в найближчий магазин, що спеціалізується на продажу гарного чаю або кави на вагу, придбайте один або кілька варіантів основи для майбутнього напою, оформіть його в красиву упаковку і сміливо йдіть на свято. Не забудьте про керамічному чайнику невеликих стаканчиках, які обов'язково знадобляться для красивої чайної церемонії, що супроводжує розпивання зеленого чаю.

Подарунок для бабусі - справа непроста, але бажання зробити його від усієї душі, неодмінно, знайде гідне рішення і для цього питання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий