воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Що подарувати на рік відносин хлопцю


Ви вже давно зрозуміли, що знайшли свою другу половинку. Вже минув рік відтоді, як почалися відносини і, звичайно, хочеться відзначити таку символічну дату. Тепер доведеться подумати як організувати невелике свято і, що подарувати на рік відносин хлопцеві.

Звичайно, подарунок повинен бути пам'ятним і цінним, наприклад дві чайні пари, виготовлені на замовлення з спільної фотографією як малюнка. Тепер чаювання стане дуже приємним і наповниться спогадами навіть за відсутності однієї половинки.



Хороша запальничка з гравіюванням «Улюбленому хлопцю», «З любов'ю назавжди» та іншими варіантами, - теж відмінний варіант презенту, якщо хлопець палить. Запальничка завжди буде при ньому, а значить він згадуватиме про вас дуже часто.
Що подарувати на рік відносин хлопцю
Пам'ятайте, що шлях до серця чоловіка лежить через смачно приготований вечерю. У тому випадку, якщо ви не можете з ряду причин піти в кафе чи ресторан, щоб відзначити річницю відносин, організуйте це свято самостійно. Приготуйте смачну вечерю або просто замовте суші з доставкою. По дорозі загляньте в магазин і купіть шампанського, полуниці та вершків. Не забудьте про красивий нижній білизні, яке обов'язково стане в нагоді після вечері ...

Пам'ятним подарунком буде брелок для ключів, зображає пристрасне серце. Можливо ви зможете придбати срібний брелок, що зробить його ще більш цінним. Серце - один з варіантів для форми, якщо ви знаєте його улюблену символіку або у вас є спільне захоплення, то придумайте щось незвичайне і символічне для відносин, щоб кожен раз поглянувши на подарунок, хлопець посміхнувся і згадав про вас.
Що подарувати на рік відносин хлопцю
Думаючи, що подарувати на рік відносин хлопцю, проявіть ініціативу і купіть квитки на найближчу базу відпочинку або в аквапарк, проведіть день разом весело і цікаво. Увечері відзначите свято в місцевому кафе або ресторані.

Не забудьте зробити пам'ятну фотографію і потім подаруйте її хлопцю, вставивши в красиву рамку, або замовте кухоль і тарілку з таким цікавим зображенням. Тепер він згадуватиме про вас ще частіше.

Комментариев нет:

Отправить комментарий