четверг, 27 декабря 2012 г.

Що подарувати чоловікові на Новий рік

Більшість жінок ставить в безвихідь просте питання: що подарувати чоловікові на Новий рік? Адже хочеться, щоб новорічний подарунок не тільки докорінно відрізнявся від презентів, піднесених колегами і друзями, але й висловлював ті певні почуття, які відчуває жінка. І тут представниці прекрасної статі допускають серйозну помилку, вони починають витрачати час на пошуки ексклюзивних і дорогих в бюджетному питанні речей. Але в цьому і полягає дивовижна сутність жіночої натури: надавати подарунку занадто багато символізму і наповнювати його прихованими знаками.

Однак варто назавжди запам'ятати головне. Для чоловіка подарунок важливий самим фактом виявленого уваги, а не вартістю. Тому не варто випробовувати образ і прикростей, якщо з працею діставши ексклюзивну річ і піднісши її в подарунок чоловікові, жінка у відповідь отримає звичний поцілунок і "спасибі". Як же вибрати подарунок для чоловіка на Новий рік, щоб він його дійсно порадував, а люблячу дружину позбавив від зайвої головного болю?! Головне, назавжди засвоїти правило, що подарунок для чоловіка - це свідчення щирої і ніжної любові до нього, прийняття його таким, який він є і визнання його безперечного переваги. Золоті портсигари, автомобільні навігатори, візитниці, шкіряні дизайнерські щоденники, дорогі годинники, мобільні телефони, дорогий алкоголь нехай йому дарують друзі і товариші по службі. Зрештою, він і сам здатний собі купити те, що йому необхідно або сподобається.

Особливо, якщо має хороший заробіток і здатний утримувати в достатку всю сім'ю. Подарунок від дружини повинен бути наповнений теплотою, властивою саме їй, але при цьому, звичайно, повинен бути індивідуальним. І головне, пам'ять про нього має залишитися надовго. Коньяк вип'є, портсигар загубиться, щоденник через рік втратить актуальність - все це дуже швидко забувається, тому що може бути заміщено. Можна купити новий коньяк, завести новий щоденник, встановити більш сучасний навігатор. Навіть психологи давно помітили той факт, що светр, пов'язаний руками люблячої дружини, викликає у другої половини набагато більше емоцій, ніж всі подарунки від сторонніх людей разом узяті. Але навіть невміння в'язати, не повинно викликати відчаю. Можна купити чоловікові на Новий рік теплий кашеміровий шарф, нехай і не пов'язаний власними руками, але зате дуже теплий. Подарувати чоловікові можна дизайнерську фоторамку з особистої або сімейної фотографією і вигравіруваними теплими словами. Нехай поставить на робочому столі. У вільні від справ хвилини фотографія улюблених людей створює відчуття комфорту, тепла і додає сил. Чудовий подарунок на Новий рік чоловікові - затишні домашні тапочки. Навіть якщо він терпіти не може домашню взуття, носити він їх буде. Спочатку, звичайно, з поваги до подарунка подружжя. А потім, непомітно для себе, постійно, тому що без них йому буде дискомфортно і незатишно. Думаючи, що подарувати чоловікові на Новий Рік, не варто особливо розраховувати на його захоплення. Наприклад, якщо нічого не розуміти в рибальських снастях, навряд чи куплений подарунок виявиться корисний чоловікові - завзятому рибалці. І, звичайно ж, не варто дарувати чоловікові набір інструментів або побутових пристосувань. Адже жінкам теж не подобається, коли їх обдаровують побутовою технікою та новими каструлями

Комментариев нет:

Отправить комментарий