воскресенье, 1 июля 2012 г.

Чи можна дарувати фотографії

Відповідно до правил етикету, фотографії в якості подарунка вважаються ознакою поганого тону, особливо які зображують дарувальника. Ідеальний вихід з такої ситуації - у відповідь подарувати дарувальнику свою фотографію. Так вчинити можуть, мабуть, тільки пари, в інших випадках краще відмовитися від подарунка, якщо, звичайно, знати про норми етикету.
Навколо багато забобонів, і вони не обійшли стороною і фотографії. Хоча, це цілком зрозуміло, адже фотографії несуть в собі енергетику зображеної людини. За прикметою, такий подарунок обіцяє розставання. Наприклад, якщо дівчина хлопцю дарує фото (своє чи спільне), їх відносинам швидко приходить кінець. Даровану фотографію потрібно підписати, додавши «з любов'ю» тощо, тоді прикмета втратить свою силу.


Можна дарувати фотографії
Але з іншого боку, будь-який подарунок, зроблений «з душею» і ретельно підібраний, не може принести одержувачу жодних негараздів. Теж саме стосується і фотографій.
Зараз так багато можливостей зробити якісну фотографію! Професійні фотографи здатні зробити шедевр, маючи хороший фотоапарат і володіючи мистецтвом фотошопа. Залишається підібрати відповідну рамку - і ось, дуже приємний сюрприз готовий.

Індустрія подарунків зараз переживає новий світанок. Якщо витратити трохи часу, то підібрати унікальний подарунок для будь-якої людини не важко. Фотоательє пропонують послуги з друку фото на футболках, сувенірах, металі, і навіть складанні пазлів по фото. Можна замовити фото на подушці, на торті, циферблат годинника у вигляді фотографії, фото на мишці, і у вигляді етикеток на будь-які напої або коробки з цукерками. Загалом, тут все залежить від приводу, характеру одержувача і уяви дарувальника! От уже на такий подарунок прикмети точно не роблять ніякого впливу, тому сміливо даруєте і радуйте своїх рідних і близьких.

Комментариев нет:

Отправить комментарий