воскресенье, 27 января 2013 г.

Що подарувати інструкторові по водінню

Підбираючи подарунок захопленому своєю професією інструктора з водіння, при всьому своєму бажанні порадувати його як власника улюбленого і ретельно оберігали автомобіля, не слід вибирати настільки банальні предмети як двірники або набір чохлів, оскільки всіма необхідними аксесуарами істинний автолюбитель, як правило, вже володіє.
Що подарувати інструкторові по водінню
Тим не менш, є ряд товарів з розряду автомобільних, яким буде радий будь який, навіть найдосвідченіший водій. Зокрема, це побутова техніка, працююча від автомобільної електричної мережі - чайник, кавоварка, кружка-термос з підігрівом. Корисним і незамінним в інших випадках може виявитися ручний пилосос для сухого прибирання салону. Набір хорошої автомобільної косметики від відомого виробника також не може не порадувати того, хто приділяє підвищену увагу догляду за своїм чотириколісним другом. Тому наявність спеціального шампуню, поліролі для кузова та пластикових елементів салону, освіжувача повітря, антистатичний та інших хімічних складів доведеться як не можна до речі. У силу досить швидкого зношування, відмінно підійде і набір килимків, практичних гумових або більш елегантних текстильних.
Що подарувати інструкторові по водінню
При більш широкому бюджеті планованого подарунка можна придбати автомобільний холодильник для зберігання продуктів та напоїв, встановлюваний в багажнику, або потужний компресор. Жодному водію поки ще не завадила і пара нових шин, підібраних, зрозуміло, за відповідними його автомобілю параметрам.
Не менш корисними могли б стати і такі подарунки як місячний абонемент на послуги автомийки або талони на паливо.

Серед подарунків, як кажуть, для душі, можна назвати річну передплату на глянцевий журнал для професійних автомобілістів або енциклопедію-альбом старовинних колекційних автомобілів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий