воскресенье, 9 декабря 2012 г.

Що подарувати на новий рік 2013

Як приємно дарувати подарунки! Що подарувати близьким і коханим в рік змії? Звичайно, подарунки повинні бути неординарні й чарівні. Так, хочеться і себе побалувати презентом, але особливо приємно в новорічну ніч здійснити хоча б одну маленьку мрію близьких нам людей.

Що ж подарувати на новий рік 2013?
Замислюючись про те, що краще всього подарувати на Новий рік, необхідно враховувати не тільки побажання рідних і близьких, але й той факт, що наступаючий 2013 є роком змії. Ідеальним подарунком в новорічне свято стане предмет чорного або коричневого кольору. Однак, оскільки змія любить обачних, уважних, цілеспрямованих людей, астрологи рекомендують дарувати такі подарунки, як щоденник, органайзер, ноутбук - загалом, все, що може бути корисним круглий рік. Духи і ювелірні прикраси також будуть доречні в якості новорічного подарунка. Хочеться зауважити, що душевність і любов у рік змії ніхто не відміняв. Ось таким оригінальними подарунками ви точно порадуєте і здивуєте.

Що подарувати на новий рік 2013
Чоловіки, трохи як діти, воліють запам'ятовуються, яскраві подарунки. Правда, не всі чоловіки готові визнати даний факт. Прийнято дарувати річ, з одного боку, корисну і необхідну, з іншого - небудь зворушливе і романтичне. Подарунок у вигляді серця з записок коханому (коханій) зворушить і розтопить будь-яке серце.

А як вам листівка, в якій кілька романтичних послань-зізнань?
(Або можна розбити пропозицію на слова - в кожному конвертику по одному слову з визнання.

Ще, це може бути і незвичайного виду рукавички або шарф, пов'язаний своїми руками, і рідкісний парфюм, і колекційні спиртні напої ... Список подарунків досить довгий. Варто лише згадати про хобі та захоплення, вони вам послужать хорошою підказкою.

Подарунки на новий рік 2013
Щоб минулий рік залишив багато позитивних емоцій, можна організувати удома баночку, куди всі домашні будуть складати записки з датою і хорошою подією: навіть самим дрібним! Всі позитивні емоції - в банку! Насправді багато чудові моменти забуваються ... У нас ще є час, щоб виправити це!

Вибрати оригінальний подарунок для дитини трохи складніше. Одними лише солодощами і сувеніром тут не обійтися. Тут необхідно справжнє диво, чари! Діти дуже вразливі і вміють по-справжньому радіти всьому незвичайному. Якщо у вас маленький син або дочка, і кошти не обмежують у виборі, рушайте з дітьми в казкову подорож або просто зводите їх в те місце, де вони давно мріяли побувати - виконаєте дитячу мрію.

Для шанувальників оригінальних подарунків, є чудовий варіант, виготовлений в єдиному екземплярі. Безумовно, над таким презентом доведеться серйозно подумати, адже його в магазині не купиш. Відмінний приклад - колаж, складений із фотографій. Колаж на згадку про будь-яку подію і період життя, або жартівливий.

Головне, не забувайте, що Новий рік завжди залишається чарівним святом не тільки для самих маленьких, але і для дорослих, і, повірте, у ваших силах зробити його незабутнім!

Комментариев нет:

Отправить комментарий