суббота, 9 марта 2013 г.

Що подарувати вихователю на день народження

Завдання батьківського комітету в дитячому садку полягає не тільки в організації допомоги, але і в дотриманні таких класичних правил, як підношення подарунка на різні свята співробітникам установи. Звичайно, одним з головних питань при цьому буде: «Що подарувати вихователю на день народження?». Спробуємо його дозволити.

Перший обов'язковий презент - квіти. Вихователі люблять гарні букети також, як і інші жінки, незалежно від своєї професії. Якщо ви знаєте про улюблені кольорах вихователя, то постарайтеся скласти композицію саме з ними.

Непоганий варіант - красива стильна ваза або цікавий елемент декору. В останньому випадку потрібно не помилитися, щоб презент вписувався в загальний вигляд її квартири. Таким може бути не тільки ваза, але і вишуканий сувенір, торшер або настільна лампа. Будь-яка жінка радіє невеликим дрібницях. Подаруйте виховательці шкатулку для зберігання коштовностей або невеликі настільні годинники, акуратно вставлені в кришталеву кулю на металевій підставці. Варто зауважити, що красивий будильник і настінні годинники у класичному оформленні також буде непоганими варіантами, які потрібні в кожному будинку.
Що подарувати вихователю на день народження
Невеликий набір хорошої косметики, наприклад, професійна лінія по догляду за волоссям або нігтями, напевно, буде дуже приємним презентом, адже будь-яка жінка повинна доглядати за собою, а вихователь, службовець прикладом для дітей, має ще більше подібних зобов'язань.

Зрештою, що подарувати вихователю, як не хорошу пляшку вина, звичайно, щоб про це презент не знали діти. Краще всього, якщо ви придбаєте його за кордоном під час подорожі, адже тоді ймовірність того, що воно буде дійсно французьким чи італійським, набагато вище. Не забувайте, що за кордону можна привезти і більш цікавий аксесуар, наприклад, шарф або хустку, який стане вишуканою прикрасою на шиї виховательки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий