воскресенье, 7 октября 2012 г.

Що подарувати хлопцеві на 10 років

Вибираючи подарунок не для своєї дитини, варто все ж порадитися з його батьками. Може у дитини є інтереси або давно нездійсненна мрія. Адже головне, щоб подарунок був потрібний і цікавий, щоб він доставив дитині задоволення. У кожної дитини свої погляди і побажання, хтось захоче, щось таке, чого у нього ще немає, а хтось просто тисячну машинку, яку дитина вважає важливою на даний момент.
Одже, що подарувати хлопцеві на 10 років
У якому віці дитині цікава книга, хлопчик у 10 років може захоплюватися історією, або космосом, чи навіть динозаврами, комусь підійде книга «Зроби сам». До такого ж роду інтересам може підійти філь на диску, відповідного змісту.
Якщо вирішили купувати щось з одягу, то можна подарувати з фантазією, наприклад на футболці зробити малюнок з улюбленим героєм мультика чи фільму або навіть з фотографією винуватця торжества. Малюнки можна нанести і на піжаму, і на халат, а може і на верхній одяг, головне не обмежувати фантазію.

Якщо хлопчик захоплюється спортом, то відмінним подарунком для нього буде м'яч, лижі або пристосування для плавання. Для школяра, люблячого активний відпочинок можна піднести велосипед, скейтборд або бадмінтон.

Як варіант для подарунка багато використовують Подарунковий Сертифікат, тоді дитина вибере подарунок на свій смак. Магазин варто вибрати по інтересу, або це комп'ютерний (комплектуючі, ігри), або це спорттовари (м'ячі, ігри або навіть одяг).

Якщо дитина захоплюється творчістю, то для нього можна придбати різноманітні набори, для творчості, яких зараз в магазинах достатньо. Це можуть бути набори для малювання, збірні моделі автомобілів або літаків. Якщо дитина розумний не по роках, то підійдуть різні розвиваючі логічні ігри, в які він може грати зі своїми друзями.

Для деяких дітей будуть цікаві мікроскоп, конструктор, годинник, телефон, справжній бінокль, набори «юний фізик або хімік».

Головне, що б подарунок для дитини збігся з його бажанням та інтересом, тоді він стане для нього найкращим.

Комментариев нет:

Отправить комментарий