среда, 10 октября 2012 г.

Що подарувати хлопчикові на 12 років

Вибір подарунка для людини будь-якого віку, за винятком кількох перших років життя, змушує серйозно замислитися і навіть походити по магазинах з пошуком чогось вартого. І що може сподобається хлопчикові в 12 років?

Почати потрібно з черговою гучною комп'ютерної гри, звичайно, якщо хлопчик такими захоплюється. Цей подарунок не буде настільки дорогим, але іменинника дуже порадує. Головне, щоб він не засиджувався за комп'ютером допізна, для чого знадобиться ще один презент - говорить будильник. Він може бути звичайним або мати більш цікаве, навіть іграшкове оформлення. У будь-якому випадку з його допомогою хлопчик буде контролювати час, проведений за комп'ютером.
Ігри можуть бути не тільки комп'ютерними, але і настільними. Для дітей з математичним складом розуму гарним подарунком будуть шахи, шашки та інші ігри. Для більш азартних і спортивних дітей краще придбати настільний хокей або футбол. Такий подарунок буде цікавий не тільки дітям, але і їхнім батькам, що дозволить їм проводити більше часу разом.

Чоловіки в будь-якому віці проявляють інтерес до машин, вертольотів і катерів на радіокеруванні. З віком ускладнюється тільки механізм управління та якість авто. Не варто довго думати над тим, що подарувати хлопчикові на 12 років, радіокерований механізм стане подарунком, краще якого і не придумаєш. Сучасні виробники іграшок пропонують величезний вибір різних моделей, як більш простих, так і поскладніше, особливо при обліку того, що між дистанційно керованими моделями також влаштовуються численні змагання.

Ні для кого не секрет, що письмовий стіл у більшості хлопчиків - сховище різного мотлоху і розкиданих дрібниць. Хороший спосіб вирішити таку проблему - подарувати йому красиву коробку для зберігання дисків, кактус, який буде прикрашати простір біля монітора, рамку з сімейної фотографією або фотографією дружної компанії та багато іншого, що дозволить укладати дрібниці, а не розкидати їх по столу.

Дуже важливе значення слід надавати перевагам хлопчика, навіть якщо вони будуть трохи дивними. Хай він займається тим, що йому цікаво. Головне, щоб ці заняття були не шкідливі для здоров'я і не привели до згубних наслідків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий