вторник, 2 октября 2012 г.

Що подарувати при виписці з пологового будинку

Як правило, при виписці з пологового будинку подарунки отримують представники медперсоналу, а от про батьків забувають! А чому б під час урочистої частини в красивому залі пологового будинку не вручити б молодим батькам щось корисне і гарне? Зрозуміло, що можна і вдома все це вручити, але атмосфера виписки, всі подарунки. Все це так зворушливо!

Що подарувати при виписці з пологового будинку
В залежності від побажань молодих батьків і ваших можливостей можна подарувати щось із дитячих меблів і предметів першої необхідності (за умови, що буде можливість без проблемно доставити всі додому до винуватців події) - міні - Пеленатор, ванночка з датчиком вимірювання температури води, коляска , манеж (на недалеке майбутнє).
Ви також можете подбати про сприятливе проводження мами і дитини вдома! Якщо в даний момент літо, то можна подарувати вентилятор (якщо його ще немає), зима - масляник, який не "спалює" кисень!

Щоб мамине молочко було набагато корисніше - подаруйте фільтр для води, пароварку, які в подальшому стануть в нагоді і для введення прикорму!

Комментариев нет:

Отправить комментарий