пятница, 29 июня 2012 г.

Як вибрати квіти для коханої дівчини?

Хочете подарувати квіти дівчині, але в замішанні - які краще? Відповідь проста: краще за все ті, які вона любить. Троянди, гербери, орхідеї ... Головне - вони обов'язково повинні бути свіжими. Не полінуйтеся вибрати найкращі квіти для найпрекраснішої дівчини!

У свіжої троянди бутон дуже щільний і тугий біля основи, він тільки-тільки починає розкриватися (за винятком деяких сортів, у яких бутон дуже сильно розкрито). Не бійтеся в квітковому магазині просити помацати квітка! Листя має бути насиченого зеленого кольору, не пом'ята і не суха. Будь свіжий квітка не має коричневих плям, пелюстки пружні, колір насичений, а аромат приємний.

Перше побачення.

Які квіти і в якій кількості? Швидше за все, до першого побачення Ви ще не дізнаєтеся, які квіти любить Ваша дівчина. Оптимальний варіант - оформити компактний і ніжний букет. Він не буде займати багато місця, але зате в ньому буде поєднання кількох різних кольорів - можливість все-таки вгадати улюблені квіти. Але все ж краще на перше побачення вибрати один або кілька кольорів - одна троянда, одна гербера, п'ять тюльпанів. Виграшний варіант - «креативне» оформлення однієї квітки. Так званий, комплімент (шукайте на сайті нашого квіткового салону - «Орхідея» комплімент, «Розочка» комплімент, «Герберко» комплімент). Це і квітка, і невеликий букет одночасно.

Який колір? Визначитися з кольором букета Вам «допоможе» сама дівчина. Просто уявіть її, яка вона в житті ... Наприклад, якщо для вас вона дуже ніжна, то квітка повинен бути ніжний, світлий - білий, ніжно-рожевий, кремовий, персиковий. Якщо ж дівчина по життю яскрава, весела, добра, то квітка може бути - жовтий, оранжевий, рожевий. Для більш серйозною, ставний дівчата підійдуть бузкові квіти. Може Ви звернули увагу на її улюблений колір в одязі? Це буде хорошою підказкою у виборі колірної гами букета. А ось вибір червоної, бордовою троянди відкладіть для більш серйозного події, коли захочете зізнатися в своїх серйозних і пристрасних почуттях.

День народження.

На день народження найкраще подарувати пишний букет. Це може бути збірний букет з різних квітів, а може бути з одних - наприклад, букет з троянд, з тюльпанів та ін Букет повинен бути оригінальним і святковим. На день народження дівчині можна зібрати композицію з квітів у невеликій кошику.

Визнання в почуттях (або річниця зустрічі / спільних відносин).

Прекрасним доповненням тут будуть троянди - червоні, бордові або яскраво-рожеві; орхідеї. Оригінальним подарунком стане композиція з квітів у вигляді серця (шукайте на сайті нашого квіткового салону - Композиції, серця).

Загладити вину ...

Якщо ж Ви все-таки чимось образили свою кохану і щиро розкаюється, то не поскупилася на хороший букет. Це в будь-якому випадку повинні бути її улюблені квіти. Замовляючи доставку букета, обов'язково прикріпіть до нього записку з найтеплішими словами.

Пропозиція руки і серця.

При організації цієї важливої ​​події серйозно поставтеся до вибору кільця, місця і самого деяствует. А квіти можуть бути просто символічними (кілька троянд) або стати прикрасою події (пелюстки). Ну а якщо Ви вирішили влаштувати грандіозне свято - то велика оберемок квітів!

Просто так!

Даруйте квіти просто так! Не чекайте приводу. Подаруйте коханій дівчині гарний настрій, здивуєте її (замовте доставку квітів прямо на навчання / роботу). Адже, погодьтеся, отримати невеликий подаруночок тоді, коли зовсім його не чекаєш - удвічі приємніше, ніж в очікуваний день!

Важливо не тільки які квіти і в якій кількості Ви подаєте - головне як Ви це робите і що при цьому говорите. Даруйте з душею! Скажіть про свої почуття, про важливість людини у вашому житті, квіти стануть лише красивим доповненням вашому визнанням!

Комментариев нет:

Отправить комментарий