среда, 4 июля 2012 г.

Чи можна дарувати кільце?

Коли можна дарувати кільце?
У першу чергу, колечко дарують на заручини. Чоловік вибирає для коханої обручку з діамантом. Камінь символізує тверду впевненість і щирість рішення.
Коли справа доходить до весілля, то молодята заздалегідь набувають пару вінчальних кілець, якими вони обмінюються вже в РАГСі. Обидва колечка, обручки і вінчальне (весільне) жінка може одягати разом на безіменний палець правої руки.

Так само є традиція дарувати жінці кільце після народження її первістка.
У США існує традиція, коли молода людина дарує кільце своєї коханої після закінчення школи перед тим, як роз'їхатися по коледжам.


Чому не можна дарувати кільце?
Буває, що молодий чоловік хоче подарувати кільце своїй дівчині до дня народження або, наприклад, на день Святого Валентина. Тут знову вступають в гру перевірені часом прикмети: вважається, що кільце, особливо золоте, як і годинник, обіцяє розставання закоханим. Ця ж прикмета відноситься до зворотної ситуації, коли дівчина хлопцеві дарує кільце. Але, звичайно, якщо Ви не дуже забобонні, то відмовлятися від ідеї подарувати не весільне кільце не слід.
Якщо чоловік зібрався дарувати кільце жінці, незалежно від приводу, то краще постаратися купити, по можливості, гарне і дороге кільце. Для жінки дуже важлива цінність - вона вважає це пропорційним його любові і прихильності, і означає, що він готовий ділити свій достаток і не відмовляти їй в дорогих подарунках.

Комментариев нет:

Отправить комментарий