четверг, 3 января 2013 г.

Що подарувати мисливцеві

Що ж подарувати справжньому мисливцю? Звичайно, ножі, зброю і різноманітні пристосування для полювання.

Ножі мисливця повинні бути легкими і гострими, щоб ними можна було обробляти тушу і на морозі до ножів руки не примерзали.

Приказка "своя ноша не тягне" на полюванні не підійде, ще як тягне. Тому зручний набір для пікніка підійде, як раз до речі. Найчастіше в них є всі потрібні столові прилади, і крім того запальнички, шампури, фляги та сокири. Такі набори стануть прикрасою відпочинку на природі, рибалки і полювання.
Для будь-якого мисливця велике значення мають трофеї, добуті на полюванні. Але якщо продемонструвати особисті успіхи немає можливості, то можна подарувати вишуканий сувенір - опудало птаха або тварини. Наприклад, голова кабана, вовка чи оленя. Такий подарунок буде довго нагадувати про те, хто його підніс. Дуже затишно і в той же час модно виглядають в домашньому інтер'єрі покривало або килим з натурального хутра. Наприклад, з рудої лисиці, бурого ведмедя, рисі і вовка. Подарувавши такий виріб, ви проявите найкращі якості - смак, турботу і щедрість.

У нічний час доби мисливцеві, придатися світлодіодний ліхтар, а також зарядний пристрій, що працює на сонячних батареях., Воно стане в нагоді для зарядки мобільного телефону.

Комментариев нет:

Отправить комментарий