воскресенье, 27 января 2013 г.

Що подарувати бізнесменові

Дуже важко вибрати подарунок людині, яка має солідний статок, і практично ні в чому не потребує. Недостатньо просто вибрати дорогий подарунок, необхідно щоб він був стильним і оригінальним.
Що подарувати бізнесменові
Якщо ви хочете, щоб ваш подарунок був помічений і оцінений по достоїнству - не даруєте дорогу, але марну дрібничку. Краще віддати перевагу такій речі, якої буде приємно похвалитися перед колегами або показати друзям. Буде добре, якщо ви зможете замовити ексклюзивну річ. Це обов'язково виділить її серед інших подарунків. Замовляючи такий подарунок, ви будете точно впевнені, що вона єдина і унікальна в своєму роді.

Якщо ж ви любите робити практичні подарунки, то подаруйте щось із канцтоварів. Це не оригінально, зате ви будете точно впевнені, що подарунком будуть користуватися. Можна вибрати подарунок, який підійде для особистого кабінету. Це може бути картина, статуетка або годинник (підлогові, настільні, настінні). Головне, що слід враховувати, вибираючи такий подарунок - особливості інтер'єру. Ваш подарунок повинен органічно вписуватися в загальну картину, інакше є ризик, що він так і залишиться порошитися де-небудь в кутку.
Що подарувати бізнесменові
Якщо ж мова йде про домашньому кабінеті, то тут вже немає таких жорстких обмежень. Підійде навіть кімнатна рослина, наприклад, кактус або дерево лимон. Не обов'язково дарувати тільки такі подарунки, які мають відношення до роботи. Як і інші люди, бізнесмени теж відпочивають, тому подарунок для відпочинку теж буде доречним. Дуже часто ділові люди не можуть знайти час, для того щоб витратити його на себе. А якщо ви подаруєте сертифікат на відвідування сауни, курс масажу або інші SPA-процедури, то він обов'язково ним скористається. Це буде і приємно, і корисно для здоров'я.

Комментариев нет:

Отправить комментарий