суббота, 19 января 2013 г.

Що подарувати будівельникові

Хто з нас не любить подарунки? Я обожнюю, коли мені підносять навіть незначні презенти. Але приймати подарунки - це одне, а от вибирати і дарувати їх друзям, рідним, коханим у багато разів приємніше. Правда, деколи доводиться добряче поламати голову під час пошуків потрібної речі. Найскладніше завдання для мене - знайти подарунок для своїх улюблених будівельників - тата і молодої людини.
Що подарувати будівельникові
Представником однієї з найбільш мирних професій, звичайно ж, буде приємно отримати в подарунок інструмент для роботи начебто «надрозумні» лазерної рулетки або іншу технічну новинку. Добре, якщо кошти дозволяють придбати такий подарунок. Але не забудьте, що на будівництві щодня приводів понервувати хоч відбавляй. Тому будівельник завжди поспішає додому, де так затишно і спокійно. Подаруйте йому частинку тепла, яке він зможе принести і на роботу. Нехай це буде хоча б термос, який ви кожен день будете наповнювати свіжозвареним ароматною кавою.

Ви думаєте, що пил і бруд - обов'язкові супутники будівельника? І так, і ні. Адже будівельних спеціальностей багато: це архітектори і малярі, муляри і дизайнери, виконроби і бетонщики, машиністи баштових кранів і плиточники ... Одні будуть раді м'яким махровим рушником, щоб прийняти душ після робочого дня. Іншим задоволення доставлять якісні канцелярські приналежності, за допомогою яких вони намалюють проекти майбутніх об'єктів на папері.
Що подарувати будівельникові
Піднесіть будівельникові жартівливий подарунок, наприклад, каску з написом з повчальною.

Будь будівельник буде радий, якщо у професійне свято або в день народження, ви влаштуєте для нього романтичну вечерю. Спечіть торт у вигляді будиночка, Пофантазуйте над сервіровкою столу і оформленням страв.

Що б ви не подарували будівельникові, ваші старання підкреслять, що ви цінуєте роботу чоловіка, батька чи іншої близької людини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий