суббота, 3 ноября 2012 г.

Що подарувати дівчинці на 10 років

Вибір подарунка для близьких і рідних людей завжди викликає певні труднощі. І, хоча, іноді й здається, що подарунок для дітей вибрати набагато простіше, ніж для дорослих, на ділі це може бути абсолютно не так. Тому що при виборі подарунка для дитини треба враховувати його вік, сферу його інтересів і індивідуальні особливості його характеру і темпераменту.

Традиційним подарунком для дівчаток усіх вікових категорій вважається лялька або м'яка іграшка. Але, якщо дівчинка вже досягла десятирічного віку, такий подарунок може здатися їй нецікавим. Приймаючи рішення про те, що подарувати дівчинці на 10 років, потрібно перш за все проаналізувати її потреби, виявити її творчі нахили і особисті інтереси. Варіанти подарунків для дітей в цьому віці вже досить різноманітні.
Подарувати можна все, що завгодно. Зрозуміло, оптимальним варіантом стане не тільки очікуваний дитиною подарунок, але і корисний, практичний подарунок, незамінний в повсякденному житті. Щоб подарунок дійсно сподобався іменинниці, треба підійти до питання вибору подарунка серйозно.

Цілком допустимо і нестандартне вирішення питання. Наприклад, якщо дівчинка активно захоплюється якимось видом спорту, то їй можна подарувати місячний абонемент на заняття в дитячому спортивному центрі. Любительці англійської мови можна подарувати книгу з казками на англійській мові або диск з пригодницькими фільмами. Дівчинці такого віку вже можна подарувати набір декоративної дитячої косметики. Безсумнівно, вона буде рада і поповненню колекції м'яких іграшок.

При виборі подарунка не треба забувати про те, що більшість дітей у віці 10 років все ще вірять в чудеса, тому краще всього зробити іменинниці несподіваний, приємний сюрприз.

Комментариев нет:

Отправить комментарий