суббота, 10 ноября 2012 г.

Що подарувати медику

Здоров'я - це найголовніше, хто ж з цим посперечається? Але так важко буває знайти СВОГО лікаря, який дійсно щиро б цікавився вашими проблемами. Вам пощастило і ви знайшли саме такого лікаря? Вітаємо! Але тоді рано чи пізно перед вами постане питання: що ж подарувати вашому чудовому лікарю?

Звичайно, можна відбутися традиційної коробкою цукерок чи пляшкою хорошого спиртного. Але навряд чи такий подарунок принесе справжню радість. Тому що якщо доктор насправді хороший, то таких коробок і пляшок у нього напевно цілу шафу. Ви ж хочете, щоб ваш подарунок був незвичайним і запам'ятався надовго?

Подарунок для лікаря можна зробити тими ж самими цукерками, але не коробці, а у вигляді букета або композиції. Це дуже незвично і красиво!

Навіть квіти можна подарувати не просто букетом, а презентувати забавну милу статуетку з квітів, виконану вручну.

Якщо відносини з вашим лікарем у вас вже перетворилися в більш близькі дружні, то дуже цікавим подарунком може стати дружній шарж на професійну тему. Мило і кумедно.

Жінці-лікарю можна подарувати сертифікат в Салон краси. Тільки неодмінно із застереженням, що вона ТАК чудово виглядає, і ви хочете, щоб вона була такою завжди, тому і даруєте цей Сертифікат. А ще незвичніше буде сплачена SPA-процедура з допомогою гарячого шоколаду. Такий подарунок запам'ятається на все життя! З цієї ж серії Тайський масаж з використанням ароматичних масел.

До професійного свята всіх лікарів, Дню медичного працівника, можна не просто купити листівку в магазині, а виготовити її на замовлення. Це може бути об'ємна листівка ручної роботи, або, приміром, їстівна листівка. Якщо ви знаєте e-mail вашого доктора, то можна замовити і подарувати інтерактивну листівку зі звуковим супроводом.

Придбали паперову листівку і не знаєте, що ж написати? Напишіть вірші! Вірші, присвячені саме вашому доктору. Не відчуваєте себе підопічним Ангірасов? Не біда! Вірші можуть для вас написати на замовлення.

Вдалий подарунок медику - це можливість висловити свою подяку і вдячність, зробити людині приємно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий