суббота, 17 ноября 2012 г.

Креативний світильник Skirting Board Sunset, захід у вас вдома

Дизайнер Хельмут Смітс (Helmut Smits) створив оригінальний підлоговий світильник під назвою Skirting Board Sunset, щоб кожен міг насолоджуватися заходом, не виходячи з дому.

Вдень світильник виглядає як напівпрозоре жовте півколо, і нагадує половинку сирної головки або півмісяць. Але варто наступити вечора, як світлодіодна "начинка" починає світитися, ви вже бачите половинку сонця, яке вже майже сіло за обрій. Якщо статеве покриття блищить, то можна навіть побачити сонячну доріжку і зануритися в спогади про море, літо і романтику літнього відпочинку.
Якщо ж ви встаєте затемна, включивши Skirting Board Sunset, ви можете спостерігати схід сонця прямо на стіні свого будинку. Домашній світанок, безсумнівно, скрасить некомфортне зимове пробудження і поліпшить ваш настрій, надавши сил перед робочим днем.

Цей проект дизайнер розробив ще в 2008 році, однак поки ще руки не дійшли до його реалізації на практиці. Випуск світильника очікується в цьому році.

Так що якщо ви ще не вирішили, що подарувати своїй близькій людині або другові, зверніть увагу на світильник Skirting Board Sunset, може ця цікава штучка стане ідеальним подарунком.

Комментариев нет:

Отправить комментарий