суббота, 17 ноября 2012 г.

Золотий Iphone 4S Caviar від італійських ювелірів в подарунок

Товари сегмента «luxury» досить популярні по всьому світу. Росія не є винятком. Італійські марки апріорі вважаються якісніше всіх, дорожче всіх, ексклюзивніша всіх і, природно, жаданішим. Річ з написом «made in Italy» має безліч шанувальників, які готові піти на багато чого заради її одержання. Неважливо, що черга буде закінчуватися на сусідній вулиці. Якщо доведеться битися за неї, то вони будуть битися. І тоді небудь міланський бутік перетвориться на поле бою.

Крім одягу і взуття, італійські виробники придумали дещо новеньке. На арену виходять стільникові телефони. Caviar - це марка, що випускає новий золотий iPhone 4s. Це не простий мобільний телефон. Він має спеціально перероблений корпус із золота. І він весь зібраний вручну. Ілія Джакометті є дизайнером і ювеліром. Саме він створив концепт «розумної розкоші». По-англійськи це звучить, як «Smart Luxury». У смартфоні об'єднуються вражаюча функціональність і чисто італійське уявлення стилю і краси.
Джакометті - з роду майстрів, що працюють в кращих традиціях італійського виробництва. Але є дещо, що ставить його трохи в стороні від попередників. Це специфічний погляд на сучасне мистецтво і сильний інтерес до розвиненим технологіям. Ілія є великим шанувальником товарів, що випускаються під ім'ям Apple. Тому він вирішив творити, взявши за основу свою захопленість. Так з'явився його власний бренд. Він вважав, що iPhone 4s занадто безликий. Зовнішній вигляд не відображає технічне багатство продукту. Адже, крім прямого призначення, він є статусним атрибутом, тому він і вирішив випустити золотий Iphone.

Так що Ілля Джакометті зібрався з думками, і на світ з'явився Iphone Caviar, відкидаючи сонячні відблиски від свого золотого покриття. Першу модель він узяв собі. Люди побачили цей чудо Айфон, і захотіли такий же. Так що незабаром був налагоджений модельний ряд товару. Виробництво пішло повним ходом.

Телефони Iphone Caviar беруть свій початок у місті Віченца, Італія. Зазвичай, на роботу з однією моделлю йде п'ятнадцять днів. Пам'ятайте, що кожен продукт збирається вручну. Спочатку апарат розбирають. Після його покривають 24-каратним золотом по PVD-технології. А в кінці сам майстер ставить свій підпис. Для цього корпус телефону оснащений особливою плашкою, теж із золота. Автограф є підтвердженням ручної роботи та гарантом якості. Ідентифікаційний серійний номер вказується на бічній панелі. Також в комплекті із золотим айфон йде спеціальний сертифікат, що підтверджує його автентичність.

Перший час серед продукції Iphone Caviar було чотири моделі. Вони, відповідно, були розбиті на колекції. Caviar Potenza Oro і Caviar Signore Oro LE - із золота, Caviar Signore Lusso LE і Caviar Potenza Black Leather - корпус яких декорований шкірою. Телефони об'єднує єдина естетика, яка полягає в ідеї життєлюбства і благополуччя. Potenza Oro - серія, моделі якої складаються з телефонів, укладених в монохромні золоті корпусу. Дуже схоже на злитки з цього дорогого металу. Задня сторона корпусу телефонів серій Signore Oro LE і Signore Lusso LE декорована фігурною різьбою. Кожна з моделей має свої відтінки. Або це золото двох кольорів, або «просто» жовте золото.Caviar Potenza Black Leather має на своєму корпусі телячу шкіру. І, звичайно ж, він прикрашений логотипом із золота 750-проби.

Травень 2012 ознаменувався поповненням в колекції. Тепер маестро звернув свій погляд до дамам. Вийшли створені на основі білих iPhone 4s Signore Lusso Bianco і Potenza Oro Bianco.

Сьогодні золоті телефони Iphone Caviar в нашій країні можна придбати тільки по інтернету. Ціна коливається від $ 2000 до $ 6000. Телефони не випускаються потоком. В Росію ввозяться обмежені партії. Все це дозволяє визначити, що Caviar поки не сильно поширився у нас. Але це, безсумнівно, збільшує його цінність.


Комментариев нет:

Отправить комментарий