суббота, 7 июля 2012 г.

Що подарувати на день народження дівчині 15 років

Збираючись на день народження до підлітка, необхідно серйозно підходити до вибору подарунка. У цьому віці всі дівчатка небайдужі до прикрас, нарядів і косметиці. Вони починають рости у власних очах і очах оточуючих, перетворюючись на більш дорослу і жіночну дівчину.

 Обов'язковою умовою є квіти. Вони необхідні для повноти подарунка. Ідеальним подарунком стануть нові прикраси, не обов'язково золоті. На сьогоднішній день дуже актуальна біжутерія, яка представлена ​​в магазинах в дуже широкому асортименті. Можна придбати одяг, хоча в цьому випадку треба точно знати про переваги і смаки дівчини, її розмір, ріст і т.д. Футболка з модним принтом, елегантне плаття і навіть модне взуття дуже порадують молоду дівчину.


Також подібні подарунки підійдуть для дівчини 13 і 14 років. Підносячи подарунок юній дівчині, треба пам'ятати, що в цьому віці вона любить стежити за собою, доглядати за шкірою, виглядати краще, ніж інші. Саме тому безпрограшним стане абонемент в солярій, косметичний салон, а для любительок спорту - у фітнес-центр.

  Що подарувати на день народження дівчині 15 років - досить важке запитання, але вирішуване. Дуже добре, якщо у дівчини є хобі, наприклад, бісероплетіння або малювання. Це теж показник її інтересів. У будь-якому випадку, купуючи презент, подумайте про саму дівчину.

2 комментария:

  1. Что подарить девочке 15 лет на день рождения - вопрос не из легких, так как возраст достаточно сложный, так называемый «переходный» . Выбирая подарок ребенку такого возраста, нужно со всей ответственностью отнестись к выбору. Можно подарить книгу, будет лучше, если вы знаете, какой именно жанр нравится подростку. Если же этого вы не знаете, тогда постарайтесь посмотреть этот список подарков Что подарить девочке на 15-летие , чтобы хотя-бы близко знать чем интересуются дети в подростковом возрасте.

    ОтветитьУдалить
  2. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить