воскресенье, 8 июля 2012 г.

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 17 років

Уже не маленька дівчинка, але поки що і не жінка. Саме тому вибір подарунка дівчині стане легким. Включити фантазію на повну силу і вперед за подарунком.

  Отже, що подарувати на день народження дівчині 17 років? Треба згадати про те, що вона любить, чим захоплюється і т.д. Якщо дівчина небайдуже ставиться до власної фігури, можна придбати спеціальний обруч з гумовими шипами, гантелі з невеликою вагою або будь-який спортивний інвентар. Якщо дівчина любить затишок і живі рослини, то можна здивувати її якимось незвичайним заморським рослиною або деревом. Такий подарунок відмінно прикрасить інтер'єр її кімнати.
Сьогодні практично кожен знає, що таке інтернет, без нього не обходиться практично ніхто. Швидше за все, дівчина не виключення з правил, тому оригінальна миша, клавіатура або цікавий гаджет для її ПК будуть доречні в якості подарунка на день народження. У магазинах сьогодні можна знайти забавні клавіатури «для блондинок», ноутбук рожевого кольору і т.д., хоча в цьому випадку все залежить від розміру гаманця. У подарунку головне - це увага, а його оцінить кожна дівчина.

Комментариев нет:

Отправить комментарий