суббота, 7 июля 2012 г.

Що подарувати на день народження подрузі

Незважаючи на те, що чоловіча дружба цінується більше і вважається більш надійною, жіноча дружба відіграє величезну роль в житті кожної жінки. Кому ще як не найкращій подрузі можна довірити найзаповітніші секрети, порадитися в будь-який момент, попросити допомоги і т.л.. Здавалося б при таких відносинах цілком можна запитати її саму, який подарунок вона хотіла б отримати. Але, якщо запитувати незручно або отримали у відповідь, що подрузі нічого не потрібно, а саме так зазвичай і відповідають скромні й порядні люди, то можна скористатися наступними порадами.

  Заходячи в будь-який магазин, треба спробувати поставити себе на її місце і неодмінно захочеться купити безліч речей. Ось і відповідь що можна подарувати подрузі на день народження - все дуже просто. Якщо недавно зі своєю подругою ходили по магазинах, то напевно відомо, що вона хотіла б купити, але не купила. От саме ці спідниці, блузки, ремінці, сукні будуть дуже до речі в якості подарунка. Якщо ж хочеться піднести персоналізований подарунок - можна придбати хорошу футболку, а на ній замовити друк або її фотографії, або улюбленого її актора, або ще щось збігається з її інтересами.

  Крім одягу будь-яка жінка буде дуже рада такому подарунку, як годинник. Адже вони бувають настільки різноманітними, що в результаті дорікнути в банальності ніхто не зможе.

  Незважаючи на те, що зазвичай жінки люблять смачно приготувати, сходити в гарний заклад і пообідати там навряд чи хто-небудь відмовиться. Звичайно це може бути пристойний суші-бар або ресторан-небудь іншої кухні. Можна просто запропонувати подрузі сходити напару туди в якийсь день з застереженням, що все буде сплачено. Також можна подарувати подарунковий сертифікат в будь ресторан. Маючи цей сертифікат, подруга зможе сама обрати собі супутника.

Жінки, на відміну від чоловіків, схиблені на своєму зовнішньому вигляді, а зовнішній вигляд, зрозуміло, залежить від здоров'я. Тут в подарунок можуть піти різні крему для догляду за шкірою, масла для ванн, набори щіток, мочалок, шампунів, гелів для душу і т.д.

Комментариев нет:

Отправить комментарий