четверг, 19 июля 2012 г.

Що подарувати на весілля молодим

У всьому світі безліч різноманітних свят і подій. І кожне свято завжди несе в собі щось особливе, і кожен по своєму значущий. Деякі свята відзначають лише в певних країнах, а деякі відзначають і святкують усі. Мабуть, саме значуще і важлива подія для багатьох людей на Землі - це Весілля.
Весілля - це добрий і світлий свято в житті багатьох людей. Адже скільки людей на світі пов'язують і вже пов'язали себе священними узами шлюбу. Скільки любові і довіри несе в собі це торжество.
Подарунок, підносили молодятам, не просто данина традиції. Це своєрідне корисне керівництво до щасливого сімейного життя. Весільний подарунок дарується не комусь одному з наречених, а обом молодятам відразу, вже одним цим як би сполучаючи їх в одне ціле.
Якщо вам пощастило бути в числі запрошених на це свято, то вам слід грунтовно підготуватися. І в першу чергу варто подумати над тим, що подарувати на весілля. Подарунок на весілля може бути або простим або дорогим, але найголовніше, він повинен бути особливим, оригінальним і підходити по характеру тому, кому його підносять. Якщо Вам випала честь бути свідком на цьому торжестві, то обов'язково ваш подарунок повинен відрізнятися від всіх інших. Він повинен бути незвичайним і красивим. Саме таким подарунком буде Набір з двох кухлів "Молодята" з англійської порцеляни.

Можна подарувати на весілля одну з чарівних вазочок з порцеляни. Це надзвичайної краси вазочки з колекції ексклюзивного фарфору Franz Porcelain. Такий подарунок підійде тим, хто любить дорогі речі, що відрізняються своєю красою і оригінальністю. Адже предмети з ексклюзивного фарфору - найкращі подарунки на весілля.

Якщо Ви просто серед запрошених гостей і зовсім не знаєте, що подарувати на весілля, подаруйте молодятам весільні келихи. Можна подарувати весільний келихи «Два серця», чудові келишок, виконані у вигляді сердечок, як ніщо інше підходять до цієї події, адже серце - символ кохання.

Так само зверніть увагу на ще одну пару чарівних весільних келихів з кристалами. Ніжки келихів, прикрашені переливаються кристалами. Пара виблискуючих келихів, для пари люблячих сердець! Кращий весільний подарунок для жениха і нареченої.

Можна вибрати весільний подарунок, відповідний за змістом. Візьмемо ситуацію: два люблячих людини, довго шукали один одного, пройшли і подолали всі життєві труднощі й розставання, пройшли крізь час, і нарешті зустрілися і ось, тепер у них великий день, день, коли вони пов'язують себе узами шлюбу і клятвами у вічній любові і вірності. До такої нагоди, буде до речі сувенір «Набуття любові».
Цей оригінальний весільний подарунок відрізняється своєю унікальністю, передає всю значимість цієї події, і несе в собі глибокий зміст здобуття щастя, гармонії і любові.
Подаровані на весілля оригінальні свічники створять романтичну атмосферу в подружній спальні, особливо якщо вони з кришталю. Фоторамки - також пам'ятний весільний подарунок, а якщо у вас десь знайдеться спільне фото молодят до заміжжя, це буде ще цікавіше.

Прикольний весільний подарунок молодятам - популярна гра "Паті в ліжку". Молодята будуть у захваті!

Молоді збираються у весільну подорож на море? Зрозуміло, їх медовий місяць буде незабутній, а Ваш подарунок - пояснить відпочиваючим на пляжі, чому ці двоє так щасливі.

Але якщо Вам ніколи думати над сенсом подарунка, а весілля вже завтра, а Ви зовсім до цього не готові, і у вас немає бажання дарувати що попало, тобто оперативний вихід! У багатьох країнах кращим подарунком вважається подарунок, зроблений своїми руками. Нічого страшного, якщо Ви не вмієте вишивати чи малювати і в Вас немає творчого начала. За вас цю проблему вже вирішили досвідчені руки дизайнерів - авторська колекція футболок. Вам залишилося тільки вибрати подарунок нареченій. Це може бути авторська футболочка, розписана вручну і декорована стразами swarovski або розшита вручну паєтками, бісером, стеклярусом.
Вибір авторських футболок так широкий, що можна підібрати саме ту, яка підійде цій людині. Красиві! Блискучі! Шикарні! Зроблені руками по справжньому творчих людей. Ви обов'язково знайдете що то відповідне як собі так і в подарунок.

Нареченому можна піднести по справжньому чоловічий подарунок! Це може бути і набір інструментів і сувенірний кинджал і винний набір або який-небудь інший оригінальний, гідний чоловіки подарунок. Головне, що б він підходив під характер або рід занять того чоловіка, якому його подають. І тоді ви точно не прогадаєте.
Увага друзям жениха!
Грунтовно радимо Вам в день, коли Ваш друг прощається з холостяцьким життям, т. е. в мальчишник, піднести йому досить простий, але оригінальний весільний подарунок. Подаруйте прикольні футболки, наприклад «Game Over». Повірте, такий весільний подарунок від улюблених друзів в такий день справить незабутнє враження на вашого друга! Він оцінить це по гідності. Простіше перевірити, чим повірити.

Комментариев нет:

Отправить комментарий