среда, 4 июля 2012 г.

Чи можна дарувати тапочки?

Чому не можна дарувати тапочки?
По-перше, це всюдисущі прикмети. Завдяки похоронному обряду, тапочки здавна вважаються символом смерті, тому людина постарше може сприйняти такий подарунок як проводи «в останню дорогу». Якщо ви не впевнені в тому, що людина відреагує неадекватно, краще утриматися.

Друга прикмета на цей рахунок - людина, якій ви подарували тапочки, від вас піде. Звідки вона взялася, ми так і не з'ясували, але на жіночих форумах тема популярна.
По-друге, тапочки не завжди до місця. Так само як шкарпетки або сорочки, це не найкращий подарунок коханій людині, відсутність романтики в такому подарунку наявності. Якщо ви зустрічаєтеся, але ще не живете разом, то подаровані тапочки можуть бути сприйняті як натяк на спільне життя і здатні налякати людину.


Коли можна дарувати тапочки?
Якщо ви все-таки вірите в прикмети і забобони, то для вас відмінною новиною стане той факт, що ножі годинник і тапочки можна дарувати, якщо даруючий зробив їх своїми руками. Хоч і непростий, але все ж вихід.
Тапочки - хороший і недорогий подарунок на новосілля, навіть якщо господарі встигли обзавестися своїми тапочками, гостьові ніколи не завадять. Але якщо бюджет дозволяє, на новосілля краще все-таки подарувати щось більш солідне, а тапочки докласти доважком.
Як не крути, тапочки не найкращий подарунок, крім випадків, коли ви точно знаєте, що вони потрібні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий