вторник, 10 июля 2012 г.

Що подарувати дівчині, якій виповнилося 18 років

У цей особливий день дівчина стає повнолітньою. Багато хто задається питанням, як зробити так, щоб подарунок став особливим, що подарувати на день народження дівчині 18 років? Тут варто звернути увагу на незвичайні та романтичні речі, адже всі дівчата дуже велелюбні і люблять витончені і красиві речі.

  Оригінальним подарунком і в той же час подарунком на пам'ять може стати її портрет, виконаний художником по фотографії. Можна подарувати пазл, якщо дівчина досить посидюща, багато хто любить збирати ці цікаві картини.

  День народження має стати справжнім святом, таким днем, щоб дівчина відчула себе королевою. Допомогти їй у цьому можуть дорогі парфуми відомої марки або декоративна косметика.

  Подарунок дівчині необхідно підбирати ретельно, тому, якщо вона не дуже добре знайома, треба спробувати розпитати друзів про її переваги. Подарунком може стати улюблений компакт-диск, який важко дістати, книга, яку вона давно хотіла купити, і т.д.

  Обов'язково треба купити квіти, нехай це буде шикарний і ні на що не схожий букет. Якщо буде бажання і можливість, то бажано запакувати подарунок в красиву папір, доповнивши все це листівкою. При цьому треба пам'ятати, що не так важлива ціна подарунка, набагато більше можуть сказати теплі слова і душа, яка була вкладена в покупку подарунка.

Комментариев нет:

Отправить комментарий